BTC USD 50,285.2 Gold USD 1,825.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kedai Gelang dan Rantai KRISTAL

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
Menyahut seruan yang menyatakan 9/10 daripada rezeki datang daripada berniaga, aku nak pasarkan produk handmade berasaskan kristal swarovski dan manik yang menarik dan da'bomb..

Jom kita tengok apa yang ada...

1. MIxed Green Beads
Panjang: 33"
Kombinasi manik, mutiara dan kristal swarovski.

DSC03047.jpg


RM75

2. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Panjang: 25"

DSC03044.jpg


RM75

3. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Panjang: 31"

DSC03051.jpg

DSC03050-1.jpg


RM85

4. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Gelang

DSC03052.jpg


RM35

* PROMOSI ISTIMEWA SET
Item 4 + item 3 = RM115

5. Mixed blue beads
Panjang: 33"

DSC03054.jpg


RM50
SOLD


Harga adalah tetap termasuk kos penghantaran.
Item akan dihantar kepada anda beserta kotak percuma.

Minat?
Berkenan?

ATAU


anda ingin kami buat gelang atau rantai mengikut citarasa anda sendiri? anda boleh berunding dan kami akan cuba menyiapkannya mengikut citarasa yang anda inginkan.

bagaimana cara nak tempah?

anda boleh berhubung dengan PN HAFIZA 017-9722827
melalui SMS


urusan pembayaran ke akaun
MAYBANK 162405051505 (AHMAD FARIHAN)
dan SMS nama dan alamat ke
017-9722827 (PN. HAFIZA)
 
Last edited:
Sponsored Post

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
Menyahut seruan yang menyatakan 9/10 daripada rezeki datang daripada berniaga, aku nak pasarkan produk handmade berasaskan kristal swarovski dan manik yang menarik dan da'bomb..

Jom kita tengok apa yang ada...

1. MIxed Green Beads
Panjang: 33"
Kombinasi manik, mutiara dan kristal swarovski.

DSC03047.jpg


RM75

2. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Panjang: 25"

DSC03044.jpg


RM75

3. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Panjang: 31"

DSC03051.jpg


RM85

4. Amethyst Mixed Flourite Gemstone
Gelang

RM35

* PROMOSI ISTIMEWA SET
Item 4 + item 3 = RM115


Harga adalah tetap termasuk kos penghantaran.
Produk akan dihantar kepada anda beserta kotak percuma.

Minat?
Berkenan?

ATAU


anda ingin kami buat gelang atau rantai mengikut citarasa anda sendiri? anda boleh berunding dan kami akan cuba menyiapkannya mengikut citarasa yang anda inginkan.

bagaimana cara nak tempah?

anda boleh berhubung dengan PN HAFIZA 017-9722827
melalui SMS


urusan pembayaran ke akaun
MAYBANK 162405051505 (AHMAD FARIHAN)
dan SMS nama dan alamat ke
017-9722827 (PN. HAFIZA)

salam...pic xde ke bro?nk gak tgk :D
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
sory skali pic lambat kuar daaa..sory bro..jap tgh tgk tu klw2 ade berkenan
 

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
pic gelang je lom masuk...

photobucket prob..

tapi gelang tu satu set dgn item no 3, cuma takde loket
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
sory skali pic lambat kuar daaa..sory bro..jap tgh tgk tu klw2 ade berkenan
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
yg kt luar sna tu masuk la tgk2 gelang n rantai ni menarik tau....
 

husniezar

Active Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
2,478
Reaction score
8
Points
25
yg kt luar sna tu masuk la tgk2 gelang n rantai ni menarik tau....
 

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
ada lagi item yang akan diuplodkan gambarnya...

photobucket problemo loo...
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
lagi bagus klu dpt tempekkan khasiat batu2 tersebut ...



p/s: dulu aku penah compile khasiat batu2 ni, tapi dah ilang pas puter aku kena virus
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register