To Sell Kedai ditutup.

CG Sponsors




Sponsored Post

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
mmg jenama beautee eh crim yg selalu di guna pakai kt slimming center?
 

massiy

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
196
Reaction score
1
Points
15
mmg jenama beautee eh crim yg selalu di guna pakai kt slimming center?


a'ah..confirm ...slim.centre terkenal...mcm ampoulse tu ada jual kat beuty salun..rm 130 masa saya nak beli dulu minta kurang singgit dua pun berkira...

Ha sekrg dah amik sendiri dari suplier yg amik dari german&france
saya dah boleh jual sendiri pulak...he..he..
 

massiy

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
196
Reaction score
1
Points
15
Kedai ditutup
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
bump utk TT:)cgrock:)cgrock


sape nk dpt result lg gempak dgn siy,leh try cream ni gak la kan sis?


:D:D:)cgrock
 

massiy

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
196
Reaction score
1
Points
15
Beautee Face ampoule

Kedai ditutup
 
Last edited:

massiy

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
196
Reaction score
1
Points
15
Unique effective Cool Slimming Solution

Unique effective Cool Slimming Solution



Content : 120ml
Harga: RM 99
Harga Promo : RM 89 only

Unique effective Cool Slimming Solution mampu meransang pembakaran lemak ..proses ni masa buat rasa sejuk-sejuk..yelah cili krim kan panas ada org tak tahan pijar ..sebenarnya tak lah pijar sgt . well and then..dia akan memejalkan daging dan memadatkan otot kita supaya tak geleber.

Macam mana guna

sapu setiap pagi dan malam, urut secara memutar dan sapu kat tempat specific ajeer mcm peha,punggung,perut dan lain-lain.

boleh digunakan setiap hari.

Stretch Film (Wrapping Roll)



Gunakan wrapping sebaik saja selesai menyapu cool atau cili cream ke tubuh anda. Anda boleh balut sendiri saja bahagian badan ,tapi untuk kaki boleh minta tolong kawan tolong wrap kan yer.

kebaikan wrapping adalah segala point-point yg dilepaskan oleh cream yg kita sapu tadi tak terlepas keluar tapi semua ke dalam badan kita.

So kalau kat center guna hot blanket lah ,machine..tapi kat umah pun kite wrapp jer boleh ...dapat hasil yang sama...ajer..

hmm..semasa wrapp pun kita boleh buat aktiviti sperti biasa...hmm boleh buat kerja umah...nak tidur pun boleh....

sebaik-baik nya kiter wrapp lama sikit lah..kalau tak de masa ..memadai lah setengah jam...tetapi kita nak wrapp sepanjang hari pun boleh..

Jangan ingat wrapping ni sama dengan plastic wrapping kat luar sana tau...lain...ini specialize untuk kulit semua jenis kulit...kulit sensitive pun boleh...ia memang digunakan di salun kecantikan terkemuka.


ok n price RM 25..only....
 
Last edited:

massiy

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
196
Reaction score
1
Points
15
Pure Dead Sea Salt

Pure Dead Sea Salt



Packaging : 250gram
Price : RM 120
Harga Promo : RM 99

Sesuai dengan namanya garam laut mati ini sangat tinggi kandungan garam dan mineralnya.Semua org tahu lumpur dan garam laut mati memang dah terkenal dalam bidang kecantikan sejak dua ribu tahun tahun dahulu dan digunakan oleh berjuta-juta orang.

Garam laut mati ni boleh improve kite punyer sel metabolisma , so penghasilan kulit baru , penegangan kulit dan kecantikan, semuanya boleh.

garam laut mati juga berperanan sebagai pengelak penyakit kulit dan membuang bahan yg akan merosakkan kulit.


ok kat bawah ni apa specific contain..dead sea mineral ni. saya tak cukup masa nak translate..jadi anda boleh baca sendiri..saya copy and paste dari dokumen suplier ,a da kemushkilan boleh tanya yer.


Dead Sea Minerals

The Dead Sea contains 21 minerals including Sodium, Magnesium, Calcium, Bromine, Bitumen and Potassium. Twelve of these are found in no other sea or ocean and some are recognized for imparting a relaxed feeling, nourishing the skin, activating the circulatory systems and for easing rheumatic discomfort and metabolic disorders. The Dead Sea contains 10 times more salts and minerals than the Mediterranean Sea.

Dead Sea minerals list

Sodium

The Sodium ions remove skin scales and improve its permeability. After penetrating into the skin, they bind the water and generate a feeling of suppleness, ideal for of very dry skin.

Magnesium

Magnesium concentrations found in the Dead Sea are fifteen times higher than salts in other seas. Magnesium is essential for cell metabolism. For instance, a significant deficit in Magnesium has been discovered in skin scales and serum of patients with psoriasis. Magnesium supposedly affects the ripening of skin cells of psoriasis patients. Moreover, in cases of bronchi, Magnesium works as anti-allergic agent.

Potassium

Potassium improves the oxidation and regulates the electrical process of the muscles and the nervous system. Asthma patients achieve good results from inhaling the salt vapors.

Bromide

Bromide concentration is 50 times higher than common salts. Thus having a very relaxing effect.
Bitumen
Besides other Dead Sea Minerals found in smaller amounts, the salt contains a natural tar called Bitumen which acts as an anti-inflammatory agent.

Chlorine

Chlorine necessary to maintain the correct balance of alkaline and acid in the body, together with being vital for cell metabolism.

Iodine

Iodineis necessary for the production of the hormone thyroxin, and is also vital for both energy and cell metabolism.

Calcium

Calcium is necessary in strenghtening cell membranes and cleansing the pores. In addition it is vital for production and maintenance of healthy teeth and bones, together with regulating the heart muscles and nerves.

Zinc

Plays a role in enzymatic regulation of cell proliferation.

Kebaikan pure salt dead sea dan khasiatnya dalam mengatasi masalah berikut

· mengatasi masalah kulit.
·masalah jerawat
·MASALAH SELULIT
· penuaan
· masalah kulit kering
· masalah kulit berkedut
· masalah alahan kulit
· PSORIASIS
· Arthritic Disorders
· masalah keguguran rambut
· msalah tekanan perasaan
· Kelemumur
· Susah nak tidur
· penjagaan payudara supaya tak kendUR​
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register