BTC USD 64,230.7 Gold USD 2,381.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Kecewa Beli Roti Burger Berkulat, Ayam Berbau

Sponsored Post

Dia la kena dulu sebab tak monitor
Atau pun terlepas pandang
Mcm mn leh terlepas pandang, alasan tu memang xleh terima....bahagian yg bungkus burger dia panggil buzzer.....pastu ayam tu sentiasa duk dlm tmpt panas tu.... supervisor memang akan sentiasa check ayam tu ok ka x
 
Aku xfaham kenapa 2-3 tahun kebelakangan ni kualiti kfc jatuh drop. Bkn skit skit dia punye drop. Ayam besar jd kecik… kekadang ayam kering xjuicy. Fries xde stok.

Paling teruk aku kene order mash potato size besar, tp isinya potato je… kuahnye xde. Bila aku complain, dia jawap kuah abis.

Bile complain kt customer service, langsung xde reply.
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register