kebetulan atau sengaja

CG Sponsors




tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
logo_ajl24Selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut? Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati **** ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini.






Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?





Adakah ini satu kebetulan?

2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?







Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya..

3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.



Ingatkah anda lady in red? Mungkin ada diantara kita yang kurang tahu. Jom kita saksikan video di youtube apa itu lady in red.




Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.

Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.





Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.





Ketika persembahan Jeffry Din kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface dan beberapa orang guitarist yang lain.



Apa persamaannya?



Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis.

Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah.





Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda.

mende nie aku dapat kat web nie: http://feryco.com/disebalik-anugerah-juara-lagu-24-dan-isu-masonic
 
Sponsored Post

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
jadi apekay jln penyelesaian atas perkara ini?hmmm...
bg aku senang jek..aku tak perlu takut dgn bnda ni..janji aku tau membezakan dosa dan pahala...kita terang2 da tau yg bnda mcm muzik2 ni haram.so watpe nak besar2kan lg?ape yg pntg,kembali ke ajaran islam sebenar...apepun,tq to tt..sbnrnya aku pun terpk mcm ni jugak masa tgk ajl aritu..:)
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
mmg dh lama freemason dan illuminati wujud dlm industri muzik malaysia..cuma ramai yg masih tak perasan dan terus leka....

ya..agenda dajjal sudah berjaya....
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
dah ada debate pasal nie dalam thread lain nie
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
perancangan yg cukup rapi ... -_-"
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
tak tengok pun AJL... artis malaysia berlakon NO. 1, mantap... isu sensasi/panas kalahkan artis hollywood... menyampah...
 

kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
kebetulan...hahahhaha.....
bro rasa ni benda2 ni cuma kebetulan je ke?

atau bro masih tak percaya yg kita ni sudah dijajah agen dajjal? #:-S

betul...aku x percaya semua ni secara kebetulan saja.semua telah dirancang dgn rapi oleh agen2 yahudi diseluruh dunia.:mad:

aku pernah baca tesis yg dibuat oleh seorng lect di IPTA belah utara tnh air,gerakan yahudi ni dh lama dirancang dgn rapi sekali hingga boleh pengaruhi semua golongan peringkat umur dari yg bayi sampai tua bangka!!!!jadi,beringatlah wahai umat islam.lagi2 melayu kita skrg ni.

agenda yahudi dikategorikan berjaya 80%..mungkin lebih dr tu.
percaya / x?..pikir2 lah.
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
kebanyakkan dah terpengaruh... tu la sebab kalo ajak boikot, ada saja alasan... semua sebab kepentingan peribadi dan dah memang berkarat dalam hati...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register