BTC USD 50,797.8 Gold USD 1,784.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kawasan bijih EMAS untuk dijual or JV di Kuala Lipis

jani

Active Member
Messages
2,365
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
Kawasan bijih EMAS keluasan 100ekar untuk dijual or JV di Kuala Lipis

Harga jual RM 4 juta

JV 35% tuan tanah.

Hubungi ZAINi 019-5626241
 
Last edited:
Sponsored Post

encikz

Active Member
Messages
1,771
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
aritu aku discuss dgn pegawai pmint terengganu, kaedah nak bukak kilang batu...atleast 10 juta start up modal...kajian plak bukan sikit...mcm2 kajian...

bro jual 100 ekar, sumer dokumen kajian dah complete ke? upah kajian byk jugak tu...ke main agak2 jer emas situ tuh...just curious nak tahu...pasal abg sy pun kije lombong emas di Kuala Lipis, syarikat Australia pnya...di Raub pun JV dgn Australia...
 

jani

Active Member
Messages
2,365
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
aritu aku discuss dgn pegawai pmint terengganu, kaedah nak bukak kilang batu...atleast 10 juta start up modal...kajian plak bukan sikit...mcm2 kajian...

bro jual 100 ekar, sumer dokumen kajian dah complete ke? upah kajian byk jugak tu...ke main agak2 jer emas situ tuh...just curious nak tahu...pasal abg sy pun kije lombong emas di Kuala Lipis, syarikat Australia pnya...di Raub pun JV dgn Australia...

bro..leh ke main agak2 cam tu??
msti la ada mineral analysis skali..
 

anoone

Legendary Member
Messages
12,410
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
lipis mmg ader emas....banyak...kalau rajin cuba google earth lipis...kalau nampak bukit gondol..pastu dalam2 tu tmpat emas ler tuh....hehehe
 

simsons

Fun Poster
Messages
577
Joined
Sep 21, 2008
Messages
577
Reaction score
3
Points
15
waa..emas tu...membe aku pun kije lombong kat kuala lipis gak..masyuk ooo....kalo la ade modal, makan anak cucu 100 keturunan pun tak abis..hehe...
 

jani

Active Member
Messages
2,365
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
x de ke org beli tempat ni??
klau nk jv pun leh..
 

encikz

Active Member
Messages
1,771
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
bro..leh ke main agak2 cam tu??
msti la ada mineral analysis skali..

kalau ade, orait ar tu bro...masyukk...
eh, kalau ade tanah emas, besi & granit kat trg, bleh la inpom...sy ade kenal sorg pegawai PMINT yg berminat...
 

wmrn1

Active Member
Messages
1,730
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,730
Reaction score
5
Points
25
Maaflah nak mencelah, kita orang kan kat Mersing kan (Johor) tak payah nak belanja juta-juta cukup seratus dua je buat beli dulang. Datanglah sini kat pantai kitaorang bersepah emas tak payah lesen, cekup je. Dah keluar TV3 pun. Datanglah sempena cuti sekolah ni boleh juga buat belanja anak naik sekolah.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register