BTC USD 47,790.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kawalan macam anak raja

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
JOHOR BAHRU - Kesukaran wartawan untuk membuat liputan persiapan perkahwinan Mawi dan Ekin menimbulkan persoalan adakah majlis yang dianggap Wedding of the Year itu bakal mengalahkan pernikahan anak raja.

Walaupun alasan diberikan bahawa majlis tersebut telah ditaja dan menjadi hak eksklusif stesen televisyen berbayar Astro, adakah perjanjian tersebut juga termasuk 'mengarah pihak media lain agar tidak boleh membuat liputan'.

Sebenarnya wartawan yang membuat liputan perkahwinan Mawi memang tidak pernah menafikan hak eksklusif Astro itu namun ia tidak bermakna hak wartawan daripada syarikat media bukan Astro untuk meliputi persiapan perkahwinan Mawi dan Ekin pada semalam dan kelmarin dinafikan terus.

Ada pemberita dan jurugambar menerima hamburan kata-kata kesat apabila cuba mendapatkan maklumat mengenai pergerakan Mawi. Kawalan ketat ke atas Mawi mengalahkan perkahwinan anak raja.

Itulah yang dihadapi majoriti wartawan tempatan termasuk pemberita Kosmo! yang mengunjungi kediaman Nora' Asikin Rahmat atau Ekin, 29, di Jalan Impian Emas 51, Taman Impian Emas di sini.

Mereka dihalang oleh individu yang mengaku diberi tanggungjawab untuk menapis kehadiran tetamu ke kediaman keluarga bakal isteri Mawi itu.

Persoalannya, apa yang ingin disembunyikan sangat oleh bakal pengantin itu. Apakah majlis yang diadakan terlalu 'hebat' atau adakah barang yang digunakan terlalu mahal sehingga perlu dikawal sebegitu ketat?

berpada-pada lah
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
kalu xkerana wartawan...ko xglamer mawi
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,071
Reaction score
90
Points
125
aper sgt yg ada kat mawi nih pun aku tak tau laaa...msia nih pun satu...byk lagi hal2 ekonomi yg lebih penting dpd wedding mawi tuh...

dpd aku dok tgk mawi baik aku gi rock the world 8....lagi bestttttt hehehe
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
96
Points
120
nama pun bakal 'RAJA' sehari... huhuhu
 

3Lyanna

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2008
Messages
359
Reaction score
0
Points
10
xabis2 lg ke citer si mawi dgn kikin nie..
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
peminat mawi ni kebanyakannye terdiri daripada mak-mak datin woo..

pasal tu sponsor byk..:)):)):))
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
setakat ini, mawi & ekin adalah pasangan paling bahagia....
dan kita doakan mereka akan terus bahagia di dunia & akhirat....
 

panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,106
Reaction score
23
Points
25
belah la mawi macam ko tu laku sangat ingat la dulu duduk rumah ko tu di felda je buat 2 tunjuk org kesian ,sebab tu la ko kaya skrg ,meluat betul
 

emasstech

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,795
Reaction score
71
Points
30
belah la mawi macam ko tu laku sangat ingat la dulu duduk rumah ko tu di felda je buat 2 tunjuk org kesian ,sebab tu la ko kaya skrg ,meluat betul

Lollllllll...masalah nyer bukan nyer Mawi kot...tapi managment dia la...agen dia yang tak bagi...yang mmg kerek..nak buat camner..Mawi ni sumber duit diorang...
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Dashyatt... penangan MAWI WORLD :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register