BTC USD 16,792.6 Gold USD 1,787.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KAW-KAW BURGER BAKAR " Stall burger bakar pertama kini di Wangsa Maju"

fallguy

Fun Poster
Messages
917
Joined
Nov 3, 2008
Messages
917
Reaction score
4
Points
15
jjcm musim baru versi budak2 poyo..

siap bg description lg..burger klcc..burger daging..setinggi 3 tingkat..yg diselang seli dgn keju cheddar..bersama hirisan salad dan tomato..lol kahkahkahakah haruskah?? wtf

pastu lepas gantung plaque jjcm sume bersorak..kahkahkahkah..wth


Tak best langsung host jjcm versi kali ini..
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,099
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,099
Reaction score
177
Points
123
dengar smlm.. kat wangsa maju.. beratur sampai 1km..brother yg incharge kat taman dagang ckp la.. aku yg beli kat tmn dagang pun tunggu 1 jam lebih.. inikan kat wangsa maju..huhu

aiyarkkk...... :(( :((

kalau aku gi time sarat preg mesti org bg laluan kat aku dulu kan..... :p

tp ni dh kempis.....camana ni? :))
 

maniaci

Junior Member
Messages
94
Joined
Jan 21, 2008
Messages
94
Reaction score
19
Points
21
aiyarkkk...... :(( :((

kalau aku gi time sarat preg mesti org bg laluan kat aku dulu kan..... :p

tp ni dh kempis.....camana ni? :))

gi yg taman dagang lerr...tak ramai mcm kat wangsa maju tuu...:).. tp aku rase pasni makin ramai je.. sbb dh masuk jjcm..huhuhu
 

khairul_izwan

Fun Poster
Messages
373
Joined
May 16, 2008
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
dengar smlm.. kat wangsa maju.. beratur sampai 1km..brother yg incharge kat taman dagang ckp la.. aku yg beli kat tmn dagang pun tunggu 1 jam lebih.. inikan kat wangsa maju..huhu

betul bro, aku minggu lepas pergi.. order pkl 10.00pm dapat burger 12.45am... burger tu punya pasal tunggu gak la.. :D:D
 

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
kesimpuilannya tunggu dulu sebulan dua baru g kot.... kalo g skang memang kena beratur lar jawabnya
 

munirahh88

Fun Poster
Messages
426
Joined
Dec 27, 2010
Messages
426
Reaction score
2
Points
15
aku pun da try...tgu dkt sejam lebih...sempat buka cg kat cc tbun area ctu.hehe.tp mg puas ati...seb bek aku dok seblah skolah tu je..hehe
 

adil2604

Super Active Member
Messages
7,146
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
dari CG lar burger terus meletop sampai JJCM datang n skrg dh ada 2 branch....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register