Kaunter MBSB (1171) aktif selepas berita penggabungan

CG Sponsors




Sponsored Post

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
sold 2.65 :)), tgk xde mcm nak gerak je

dpt cover brokerage je
ruginya cpat sangat!!...tempoh force sell 12.00pm lah...tu tgh naik tu adoii~X(
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,087
Reaction score
20,952
Points
1,661
ruginya cpat sangat!!...tempoh force sell 12.00pm lah...tu tgh naik tu adoii~X(
biarla die naik. lepas sell mmg naik

hari2 kena mcm ni :))

tp xrasa naik tinggi la :-?
 

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
biarla die naik. lepas sell mmg naik

hari2 kena mcm ni :))

tp xrasa naik tinggi la :-?
aku punya masih simpan...ambil cash optian pada harga 2.82...remisier aku kata conferm gabung:-?
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,087
Reaction score
20,952
Points
1,661
aku punya masih simpan...ambil cash optian pada harga 2.82...remisier aku kata conferm gabung:-?
confirm dah

hold je. ak dh 2hari q 2.70 mmg tak naik smpai 2.70 la gayanya
 

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
confirm dah

hold je. ak dh 2hari q 2.70 mmg tak naik smpai 2.70 la gayanya
jgn trade lah...aku dulu trade gak...skang dah stop...pakai duit sendiri beli simpan...tapi aku beli bukan main beli saja...lagipun kalo kau selalu trade...risau akan gagal...stress jadinya...tapi terpulang juga...sebab trade ni pakai duit bank yang bagi pinjam...kalau rasa boleh mengagak dan meramal Graf...boleh aja kot...kau pakai T3 lagi?...itu tidak membantu
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,087
Reaction score
20,952
Points
1,661
jgn trade lah...aku dulu trade gak...skang dah stop...pakai duit sendiri beli simpan...tapi aku beli bukan main beli saja...lagipun kalo kau selalu trade...risau akan gagal...stress jadinya...tapi terpulang juga...sebab trade ni pakai duit bank yang bagi pinjam...kalau rasa boleh mengagak dan meramal Graf...boleh aja kot...kau pakai T3 lagi?...itu tidak membantu
kontra punter ni haruslah klo ada news

pagi2 dh call dealer suh bukak limit

geram plak kita menengoknye :))
 

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
kontra punter ni haruslah klo ada news

pagi2 dh call dealer suh bukak limit

geram plak kita menengoknye :))
itulah yang merisaukan pada yang suka trade...org menjual kita membeli...aku pun ada rugi gak awal tahun ni....3k:((....lani baru dapat cover balik duitnya...cilakak punya saham:(
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,087
Reaction score
20,952
Points
1,661
itulah yang merisaukan pada yang suka trade...org menjual kita membeli...aku pun ada rugi gak awal tahun ni....3k:((....lani baru dapat cover balik duitnya...cilakak punya saham:(
sebab geram

masa nak beli tu mmg dh confirm rasa naik ni. nak naik sikit je. bkn nk untung besar

adoi lepas beli tgk chart 1h,30m adoi chart kata mau jatuhla ~X(

skang ak buy nak close ptg, sell open pagi je

i dont care whatever happen die nak naik lg tggi ke janji kul 9 nmpk hijau ak buang terus

set lepas cover brokerage ada untung sikit buang terus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register