Kaunter MBSB (1171) aktif selepas berita penggabungan

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,088
Reaction score
20,952
Points
1,661
risau pulak aku karang dah SELL no turning back pulak...tunggu market open nanti lah bro#:-S
tgk chart tu je

nmpk x semalam 2.37 hari ni boomm open 2.61

mmg nila masa die
 
Sponsored Post

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
tgk chart tu je

nmpk x semalam 2.37 hari ni boomm open 2.61

mmg nila masa die
ye aku tunggu market open nanti...harap2 kaunter mbsb tidak diniagakan so harga stuck kat situ:p[email protected] ditakdirkan force Sell mmg jatuhlah:))...sebenarnya tak pedulik sgt aku pasal graf ni...aku tunggu announcement declare dividenlah tak lamo lagi dah...we want more moni:">:))
 

carlos_vinyard

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
2,791
Reaction score
23
Points
25
TARGET PRICE 2.82...itu harga terakhir rasanya lepas tu mungkin kaunter mbsb delist kot...2.70 mcm rendah sgt...beribu org q lg tue...aku tunggu declare dividen samada dpt atau tidak...kalau ada dibayar pada bulan 11...aku dah lama pegang kaunter MBSB....dekat 3tahun...byk untung kaunter ni...harap2 tak jadi gabung tapi tak mungkin....last step aku mungkin jual (lepas dpt dividen, jika ada)...dan beli kaunter [email protected] pilih CIB tu...tak phm sgt aku call tanya Remisier aku nti#:-S
confirm jadi...sbb cimb n rhb dh pokai fund buat byr BR1M bro...sbb tu dia gabung dgn mbsb.... tq
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,088
Reaction score
20,952
Points
1,661
2.64, 2.63

tak boom la
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,088
Reaction score
20,952
Points
1,661
lupa plak nk update tadi

close 2.66, hi 2.67 low 2.62

q 2.70 xkena haha
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,088
Reaction score
20,952
Points
1,661
2.65, td hi 2.67

main kt situ je

-overall jerung cabut lari ni
 

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
gerun nya....harap harga tidak jatuh teruk mcm kaunter CIMB...habis dah huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register