Katne nak cari personal loan for swasta blacklist?

CG Sponsors




AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
A'kum..

Hari tu sy ada buka thread, ingatkan dah settle, rupanya x settle lagi. Sy masih cari klu sesiapa ada contact utk buat personal loan for swasta blacklist (Seluruh Malaysia). Klu blh, via Pos. Klu dari sykt peminjam wang berlesen pun, xpe la.. tlg sesapa yg ada contact.. perlu sgt nak pakai duit ni... x bnyk, dlm 2.5K-3K jer... :(
 
Sponsored Post

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
en advan, sy xleh reply pm or send email, sebab post blm cukup. Blh send email address ke pm sy x? :(
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
Xde lagi ke yg leh tlg nie? :(
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Ada kredit card...berehhh:D:D:D boleh buat installment 3 tahun
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,995
Reaction score
31
Points
120
erkss ade ke,?susah kalo bukan kije gomen nih,pengalaman aku,almost imposible,huhuh
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
salam,aku ada,cuma kena tunggu signal dulu,malas nak sembang lagi.nanti clear baru ckp
 

putat76

Banned
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
takde ke yang nak tolong member kita ni
takkan nak apply along kot pasal 3k je :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register