Info Katil Boleh Lipat Untuk Kegunaan Pejabat Di Jepun

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
12,900
Reaction score
2,463
Points
236
Negara Jepun mempunyai budaya kerja sehingga lewat malam yang dianggap pelik sekiranya berlaku di negara lain. Adalah normal untuk melihat kakitangan tidur di meja kerja kerana perkhidmatan kereta api yang telahpun tamat sebelum mereka sempat keluar dari pejabat. Untuk golongan ini Under Desk Bed mula ditawarkan di Jepun.

Katil boleh lipat ini hanya sebesar 59 x 59 x 42 sentimeter apabila dilipat tetapi boleh menjadi tempat tidur untuk pengguna setinggi 185 apabila dibuka. Tilam setebal 4 sentimeter pula boleh menanggung berta sehingga 100 kilogram. Walaupun dipasarkan sebagai tempat tidur di tempat kerja, ia juga boleh digunakan sebagai katil kecemasan ketika berlaku bencana alam. Di Jepun Under Desk Bed dijual pada harga 33011 Yen (~RM1223) sebuah.







Sumber asal https://mikeshouts.com/bauhutte-under-desk-bed-japan/
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
32,570
Reaction score
1,472
Points
206
sesuai untuk hamba bos dan jika tiada life selain kerja.
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,097
Reaction score
216
Points
73
sesuai untuk hamba bos dan jika tiada life selain kerja.
pelik dgr org kerja sampai tidur kat office, tk balik rumah. huhu

mcm den, sharp balik. kerja? sambung esknya
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,850
Reaction score
215
Points
33
keje dgn jepun benda ni normal ...

pernah juga balik lewat ...

kadang2 sampai pagi besok...

nak siapkan tugas date line dah hampir nak submit projek ..

selalu juga kena sakat dgn hantu..hare betul...
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
843
Reaction score
148
Points
23
keje dgn jepun benda ni normal ...

pernah juga balik lewat ...

kadang2 sampai pagi besok...

nak siapkan tugas date line dah hampir nak submit projek ..

selalu juga kena sakat dgn hantu..hare betul...
hantu apa tu ?
mcm menarik je ni :D
 

mrcreator

Fun Poster
Joined
May 23, 2016
Messages
227
Reaction score
46
Points
20
pelik dgr org kerja sampai tidur kat office, tk balik rumah. huhu

mcm den, sharp balik. kerja? sambung esknya
Balik awal, balik lambat pun, esok datang opis, kerja ada lagi nak kena buat. Yang penting work smart, not hard. Pentingkan keluarga. Orang yang kerja balik lambat nie biasanya yang jenis tak kahwin, takde anak, bini pun balik lambat, ada orang gaji, atau tak sayang keluarga.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register