BTC USD 47,660.9 Gold USD 1,782.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kat sapa aku leh complaint agen insuran penipu dan tak bertanggungjawab?

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Kisah benar

abang aku bebaru ni ada amik satu skim insuran dari salah satu bank ( bank A****K ) dengan satu mamat agen insuran yang tak bertanggungjawab..die kelentong sana sini pup pap..semua boleh last last kene kat die.semua boleh tiada tak boleh melainkan boleh.duit abang aku dalam tuh tak boleh amik selagi x cukup 21 tahun..abang aku bengang gila kena tipu..ada sesiapa leh tau camne aku leh adu dan kat sape aku nak adu..thank you ..

:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
cuba ko bwk thread ni pegi kat section insurans..
mst ade yg reply tu nnt
 

ADI78

Super Active Member
Messages
6,298
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
Kisah benar

abang aku bebaru ni ada amik satu skim insuran dari salah satu bank ( bank A****K ) dengan satu mamat agen insuran yang tak bertanggungjawab..die kelentong sana sini pup pap..semua boleh last last kene kat die.semua boleh tiada tak boleh melainkan boleh.duit abang aku dalam tuh tak boleh amik selagi x cukup 21 tahun..abang aku bengang gila kena tipu..ada sesiapa leh tau camne aku leh adu dan kat sape aku nak adu..thank you ..

:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam

aku mmg bengang ngan ajen yg penipu camni...
mak aku kene tipu tapi aku carik sampey skang tak jumpe mamat tu...kalu aku jumpe mmg aku amek telinge dia sebelah
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Abih la...complain pun tarak guna. Semua Hearsay tarak laku. Bank negara boleh amik repot saja action entah ler...
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Abih la...complain pun tarak guna. Semua Hearsay tarak laku. Bank negara boleh amik repot saja action entah ler...

betul..aku repot..diam saja bank neraga..BNM pun:(scam:(scam:(scam:(scam:mad::mad:siol bank negara..kalau skim piramid cepat ajer bertindak:(scam:(scam:(scam
 

ejalmlk

Legendary Member
Messages
10,530
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,530
Reaction score
43
Points
120
yup betul betul
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Apa berita terkini isu nie?
 

Jogho_Gedebe

Junior Member
Messages
60
Joined
Nov 7, 2007
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
insuran jenis apa tu...?nak tahu jugak sbb xada insurance nyawa lagi ni....takut jugak kalu agen tipu org ni...
 

kuhik

CG Top Poster Club
Messages
39,519
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
well, lapor jer dalam 4 akhbar utama malaysia, kasi malu itu kompeni, pastu konfirm diorang mahu bayar...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register