Kat mne nak beli shisha dgn harga borong

CG Sponsors




zeroyjk

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2009
Messages
912
Reaction score
15
Points
15
siapa yg pakar2 dan dah ada pngalaman pasal shisha bley x bagi tau kat ner area jual perisa n alat2 shisha yg murah dgn harga borong...:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

zeroyjk

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2009
Messages
912
Reaction score
15
Points
15
slalu nye kat ampang ada jual tapi x tau tempat dia... bley bagi lagi detail x tempat dia??:):)
 

gilekentang

Junior Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
89
Reaction score
25
Points
16
Setahu aku kt masjid india ngan damansara.lokasi tak dikenalpasti.
ROGER.
 

dysabel9*9*

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
372
Reaction score
8
Points
15
p dekat ct one plaza dekat sebelah semua house situ ada macam jenis paip n perasa.
harap membantu.ttg hg borong mgkn blh nego
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
724
Reaction score
7
Points
15
Shisha Terpakai

Shisha dah jual....
 
Last edited:

Higherbidder

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
salam.. ok gak shisha bro.. tapi kan satu benda .. bukan nak down downkan orang .. sebab aku tengok member aku .. dia tanye aku pasal nak meniaga shisha.. aku cakap kat die .. lokasi dan masa yang ko korban kan kena manage.. jangan masa banyak ko jage kedai n then harian untung sket je .. tak lepas nak cover modal beli shisha..

tapi satu benda la nak jual shisha.. tengok port gak .. kalau banyak melayu ok ke pot tu.. n then ko try dulu beli sket sket .. dalam 4 botol ok la untung starting.. kalau permintaan dah banyak .. baru beli lagi... jangan jadi cam member aku beli terus 10botol.. n then rugi rugi rugi dan banyak buang masa.. but its ok .. ambil pengalaman kan.. :)

anything pun in business.. SELAMAT MAJU JAYE
 
Sponsored Post
Top
Log in Register