BTC USD 48,980.3 Gold USD 1,784.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kat mana nk dpt pakej terbaik honeymoon ke Bali??

fyreeze

Active+ Member
Messages
2,585
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
48
Points
60
Salam,

Sy nk minta pandangan dan pendapat pd sume rakan CG.. Kat mana sy nk dpt pakej percutian ke bali (2org) yg plg murah dan best.. Sy dah puas menggoogle kat internet, tp x jmpa pakej btol2 berkenan di hati..:(( Sy plan nk gi honeymoon hujung Bulan 3.. Mintak tolong sgt kat rakan CG sume.. Sy juga menerima pendapat rakan2 CG melawat ditempat selain Bali.. Asalkan best.. Thanks..
 
Sponsored Post

mike_07

Fun Poster
Messages
241
Joined
Mar 22, 2006
Messages
241
Reaction score
1
Points
15
Xde spe nk tolong ke??:((

Sabo2... nnt ader la yang bg idea tuh..:)

mcm aku dulu, aku amek package dari air asia, then amek tourist guide pak isme... plan dulu mane nak g, ape activiti, then email, bleh discuss ngan dia maner nak pegi n budget braper.. pasal makan, kalau ko muslim, dia tau mane nak makan, so dont worry about food.. pasal shopping, dia tau mane best.. leh bawa wife g shoping puas2... romantic n interesting places.. mmg dia bleh bawa.. discuss jer ngan dia..


:Dni ym die.. [email protected]
 

mimie813

Super Active Member
Messages
6,531
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,531
Reaction score
290
Points
81
ce try kat go holiday air asia...skrg nie ada promo tau...hari ni last booking date ....cepat tgk...hehehhehehe
 

mimie813

Super Active Member
Messages
6,531
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,531
Reaction score
290
Points
81
Salam,

Sy nk minta pandangan dan pendapat pd sume rakan CG.. Kat mana sy nk dpt pakej percutian ke bali (2org) yg plg murah dan best.. Sy dah puas menggoogle kat internet, tp x jmpa pakej btol2 berkenan di hati..:(( Sy plan nk gi honeymoon hujung Bulan 3.. Mintak tolong sgt kat rakan CG sume.. Sy juga menerima pendapat rakan2 CG melawat ditempat selain Bali.. Asalkan best.. Thanks..

klu mmg nak honeymoon...sesuai sangat lah g bali....tp klu nak soping,bnyk org kata g bandung adalah syurga nya...hahahah
sy pun x g lagi...bln 3 baru nak g...
 

kainlangsir

Legendary Member
Messages
12,459
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,459
Reaction score
268
Points
141
Tunggu MATTA FAIR la bro..nnt banyak pilihan.
 

neceolite

Active Member
Messages
2,074
Joined
Mar 4, 2007
Messages
2,074
Reaction score
5
Points
25
aku itu hari ada pergi honeymoon kat sana .. and aku ada amik supir ni .. recommended by kawan2 .. and mmg best ... kalo ko nak ini no. nya ... nama dia Bambang .. hp +6281558707187

tiket kapalterbang kena carik sendri la .. kalo nak hotel ke or tmpt mana ko nak pergi dia leh suggest
 

crackerz

Active Member
Messages
1,441
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,441
Reaction score
11
Points
25
ko nk gi bali ke?aku bleh arrangekan...kakak ipar aku travel agent..BENS Holiday..ko bgtau tarikh, nnt aku bg siap harga ngan itenary sekali..tp flight airasia la.murah..hehehe
 

crackerz

Active Member
Messages
1,441
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,441
Reaction score
11
Points
25
24 mac 2010-28 mac 2010 ni aku ada bwa group ke tianjin-beijing..klu ko nk follow bleh la..apa2 pm aku..kengkawan lain yg nk join pun bleh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register