BTC USD 62,170.1 Gold USD 1,765.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Kat mana lemang yg sedap?

vwgti

Fun Poster
Joined
Sep 4, 2010
Messages
973
Reaction score
2
Points
15
Salam Aidiladha semua warga CG,

Bole semua forumer infom tak kat mana yg lemang sedap? Pasal nak balik umah mentua malam ni kat Sg Buloh, so takkan nak balik lenggang jer kan...jadi pk rasa nak beli lemang jer laa tapi tak tau kat mana yg jual sedap...

dalam kepala skrg ni mungkin nak beli kat pasar malam Paya Jaras tapi kalau ada pilihan lain yg forumer bole cadangkan adalah amat dialu-alukan...sy penah beli lemang kat Taman Tun Dr Ismail 5 taun lepas, mmg kena tipu abis rasa mmg tak sedap langsung, bhg dalam tak bakar abis...so, kalau ada lemang yg sedap sekitar Kota Damansara dan Sg Buloh, bole tolong share kan kat sini yek...
 
Sponsored Post

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,406
Reaction score
150
Points
128
beli kat sg buloh jer.. kat situ ok... sblm caltex cube tgk nanti
 

yid

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,795
Reaction score
5
Points
25
Lemang Pak Ali kat MRR2 hulu kelang yg terbaik...
 

smallgiant

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
653
Reaction score
2
Points
15
-kalau kat sg buloh leh cuba kat kg permata kundang.
-dpn sket tasik biru nun.cantiknya tmpt tepi jalan jer,sblah masjid
-kalau pak ali,masuk tmn permata terus je.dia wat lat umah skrg.betul2 tepi jalan............kalau ikut [email protected] sblah kiri.
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
line tepi jln slim river,tapah klau nk beli ati2..masak x abes.belah2 beras pon ada lg..dh byk kali terkena..mmg hampehh..scam org jek..huu
 

smallgiant

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
653
Reaction score
2
Points
15
-harga ikut size dr rm8 yg kat kundang tu la.mmg sedap,mak mentua org perak.dia kata mmg best lemang kat situ.siap ada rendang lagi.tapi kalau nak kena tunggu kot,pasal time cam nie org order.
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,533
Reaction score
2,902
Points
206
kalo kat taman equine kat mane
sape2 tau
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register