Ask/Help Kat Mana Boleh Repair Masalah Laptop Ni ??

CG Sponsors




Willow

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2012
Messages
342
Reaction score
2
Points
15


Salam,

Sy ada problem,
tadi angkat barang tertiba ada tali terbeli kat keypad huruf "."
camne ek nak bagi ok balik ?

Kalau ada yang tahu kedai mana boleh repair (fixed) kat area KL bgtau la yer..
Minta tlg sngt2, kalau bleh bg nama kedai dan lokasi dia skali :D:D
 
Sponsored Post

kozu

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
11,037
Reaction score
228
Points
133
boleh buat sendiri je.. DIY
 

gv_orex

Fun Poster
Joined
Sep 19, 2012
Messages
320
Reaction score
7
Points
15
Kalau tak tahu jugak nak betulkan atau ada masalah lain pasal notebook...cuba Google 'wangsamaju notebook repairer'...<lebih kurang mcm tu la bunyinya tempat repair notebook
 

ayien98

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2012
Messages
724
Reaction score
1
Points
20
Ko gam je lah, lekat punya, asalakn melekat kat button biru tu dahlah, bkn kna chek sdgn pengetua pon, hahha, gurau
 

napsqube

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2013
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
you blh try masuk je balik....just clik je balik...
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
buat sendiri boleh... mostly semua kedai pc boleh repair.. bayar ke free.. itu terpulang pada tokey..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register