Others Kat mana boleh beli MC di Selangor.

CG Sponsors




Sponsored Post

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
792
Reaction score
122
Points
33
Cakap je la elok elok dgn doktor
Doktor pon manusia gak
Ada pertimbangan
Jgn la nak mc sebab nak g dating... mmg kena maki la jawap nyer

So far aku dedulu
Cakap terus terang jer
Kompom dpt
 

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
792
Reaction score
122
Points
33
Kalau area seri kembangan valid utk mc tuan tanah
PM aku
Nanti aku bagi nama klinik tu
Cakap je elok elok
Boleh dpt punyer
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,434
Reaction score
721
Points
121
ceh nak beli2 bagai...g klinik jer cakap sakit..

selalu aku g klinik mesti dapat mc....hari tu sakit perut, siap orang kaunter klinik tu cakap kalau nak mc jer boleh kasi tanpa jumpa doktor sebab doktor kt luar masa tu..aku cakap aku memang sakit n nak jumpa doktor,bukan nak mc semata2...

selalunya memang doktor kasi mc kalau jumpa
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
pergi klinkik gigi je cuci gigi, pastu mintak mc hehe
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
dah try tp xleh haha unless wat root canal or minor surgery, cabut gigi ke..
mcm aku mmg pegi 1 klinik gigi ni je buat apa2 so da kenal doc dgn pembantu die semua.
da kenal pembantu tu yg tanye hari ni keje ke cuti ke nak mc ke haha
 

jacque

Freshie
Joined
Feb 11, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam nak tanya. ada tak jual mc backdated?

HR tak bagi EL. dorg suggest dapatkan mc backdated? urgent...huhuhu
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
12,337
Reaction score
52
Points
130
topik yg sentiasa relevan walau 10 tahun akan dtg :cool:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register