To Sell Kasut sneakers - SERENDAH rm49!

Recommended Brokers


Latest Threads

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,058
Reaction score
91
Points
80
Saya jual Gred, Copy ori tuan.

Utk kasut2 vans, hanya ada 2 kategori gred 5A dgn copy ori premium quality.

Copy ori kami, high quality. Material kami guna material yg sama dgn original.

Contohnya, vans north face. Tepi dia baldu Dan depan leather sebijik ori. Jahitan dan details copy ori juga sebijik original. Sangat kemas 1:1 original.

Utk koleksi vans, kami yakin kami yg murah dipasaran. Kasut2 yg rare dan limited saja yg kami bawa masuk.

Gred selalu bawah rm100, kecuali gred premium Mahal sikit. Utk copy ori harga atas rm100.

Ok, utk Jaga kasut copy ori ni tak ada beza mcm kasut2 original tuan. Dengan cuara Kita ni panas hujan. Jadi gam di kasut memang cepat lekang.

Tapi, utk jaga bagi lama dan tak berbau. Kalau kena hujan, balik rumah cepat2 lah keringkan. Lap2 dan keringkan. Jemur kasut tu.

Nak simpan, ditempat yg kering dan pengudaraan yg baik juga. So tak busuk masam... Hehehe...

Kalau jarang2 pakai, at least keluarkan sebentar bagi udara sikit.

Kalau pakai hari2, boleh je tahan lama. Bergantung mcm mana kita jaga. Setahun, dua tiga tak ada masalah tuan.

Nak basuh kasut, jgnnlah dental kuat2. Boleh je beli yg macam kiwi tu utk Jaga kasut. Tapi penting sgt2, keringkan elok2.
terime kasih tt...
 
Sponsored Post

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
Setiap waktu kasut Vans ada promo.
Walau semalam dah abis pun mega sale 10.10.
Tapi promo lain pula yg menyusul 🤯.

📢 Vans, premium copy ori yang berharga rm140. Kalau beli 2, kawan2 hanya bayar rm200!

Sebab, kasut yang kedua kami bagi special price rm60 SAHAJA!!
😱



Joom, tengok dulu hari ni punya postage.






IMG-20191014-WA0090.jpg


IMG-20191014-WA0089.jpg


IMG-20191014-WA0088.jpg

Tq semua yang grab last day SALE semalam.

Tapi, jangan nangis sebab ada lagi promosi yang lain. Best tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register