To Sell Kasut sneakers - SERENDAH rm49!

Recommended Brokers


[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,055
Reaction score
89
Points
80
Sponsored Post

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
tt...pe beza COP ngan ori...
kalau pakai ari2...bape lame leh tahan??

Saya jual Gred, Copy ori tuan.

Utk kasut2 vans, hanya ada 2 kategori gred 5A dgn copy ori premium quality.

Copy ori kami, high quality. Material kami guna material yg sama dgn original.

Contohnya, vans north face. Tepi dia baldu Dan depan leather sebijik ori. Jahitan dan details copy ori juga sebijik original. Sangat kemas 1:1 original.

Utk koleksi vans, kami yakin kami yg murah dipasaran. Kasut2 yg rare dan limited saja yg kami bawa masuk.

Gred selalu bawah rm100, kecuali gred premium Mahal sikit. Utk copy ori harga atas rm100.

Ok, utk Jaga kasut copy ori ni tak ada beza mcm kasut2 original tuan. Dengan cuara Kita ni panas hujan. Jadi gam di kasut memang cepat lekang.

Tapi, utk jaga bagi lama dan tak berbau. Kalau kena hujan, balik rumah cepat2 lah keringkan. Lap2 dan keringkan. Jemur kasut tu.

Nak simpan, ditempat yg kering dan pengudaraan yg baik juga. So tak busuk masam... Hehehe...

Kalau jarang2 pakai, at least keluarkan sebentar bagi udara sikit.

Kalau pakai hari2, boleh je tahan lama. Bergantung mcm mana kita jaga. Setahun, dua tiga tak ada masalah tuan.

Nak basuh kasut, jgnnlah dental kuat2. Boleh je beli yg macam kiwi tu utk Jaga kasut. Tapi penting sgt2, keringkan elok2.
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
Coppppp sat 😆
Dalam dok bz ambik order sale Vans ni. Cheq nak habaq yg airmax 97 high quality 5A dah sampai. Tak sempat nak update sini.
Size 36-40
Logo besar.
Rm105
Free stokin





IMG_20191010_151357_264.jpg


IMG_20191010_151414_520.jpg


IMG_20191010_151401_846.jpg


IMG_20191010_151406_446.jpg




Ok, siapa2 nak roger2 je. Ada lagi Airmax 97 yg lain.
Nike 270 react yg baru pun baru sampai. Ni copy ori. Adidas alphabounce dan byk lagi.
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
Salam, Hari ni last day SALE 10.10

Vans old school black white serendah RM49 😱😱.
Gred bukan biasa2 ya, tapi GRED 5A.
5A dengan hanya rm49???

Vans copy ori juga, quality terbaik. Premium quality, high quality.

roger2 je kalau nak tengok2 kolesksi2 Vans.

IMG_20191007_145857_490.jpg


IMG_20191007_145901_542.jpg


IMG_20191007_145906_979.jpg


IMG_20191007_145911_269.jpg


IMG_20191007_145918_504.jpg


IMG_20191007_145927_651.jpg


IMG_20191007_145936_336.jpg


IMG_20191007_145944_853.jpg


IMG_20191007_145950_864.jpg


IMG_20191007_145959_065.jpg
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
TT
hicut all black brp harga


Vans SK8 Hi Skate all black tu rm140 sahaja😊

Ni, premium copy ori.
Size 36-44
Dapat free stokin, lanyard dgn paperbag

IMG_20191014_151938_123.jpg



IMG_20191014_151933_762.jpg



Nak free pos tak? Hanya utk kawan2 forum. Wasap je saya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register