Santai Kasut Joging apa yg bagus?

CG Sponsors




forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
Salam. Kawan2 cg ku, tolong aku utk memilih kasut joging yg bagus....aku tengah plan nak beli ni tapi takut tak bagus pulak nanti.....kalo boleh kasut yg korang suggest kan tu harga tak lebih dari RM 200......beli mahal2 kang bukan aku nak masuk maraton pun.......pandangan dan pendapat member2 cg sekalian amat aku hargai......

asics? nike? adidas? new balance? reebok?

~X(
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
carik nike running shoes. tanya ngan sales girl.

carik salesgirl yg cantik dulu. baru tanya pasal kasut.....
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
asics kebanyakkannya utk bola tampar je..
cuba tgk tapak dia pn berbeza skit.. :)
kalau boleh cari yg 100% kain pn xpa. ringan la skit.
pada pendapat aku la..
 

Dzoolhelmi™

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
163
Points
133
den ada beli kasut admiral 3 minggu lepas

ringan je tapi sampai sekarang x guna lagi :))
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku usul nike ngan asics....
 

KhaL AzHaR

Active Member
Platinum Member
Joined
May 18, 2010
Messages
1,418
Reaction score
3
Points
35
ak sugest asics dan new balance.ak jenis masuk marathon,so far 2 brand ni ok.sesuai utk berlari
 

mr_turner

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
3,107
Reaction score
11
Points
25
asics terbaek...
tapak die der liquid gel...
mcm protect kaki dari terseliuh...
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
new balance lar ringan...
 

forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
owh, ramai plak yg suggest kan aku beli asics....tak kan satu page je thread aku pasal kasut ni......cgrian kat sini tak minat joging2 ke, sume wat bisnes je kot.....hehe
 

forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
ak sugest asics dan new balance.ak jenis masuk marathon,so far 2 brand ni ok.sesuai utk berlari
:)cgrock

ha mcm ni la pandangan yg aku nak especially dari pakar maraton....tq bro!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register