kasut crocs kat downtown or tesco datang dari manakah??

CG Sponsors




tikusms

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
180
Reaction score
0
Points
10
salam... smlm kan aku pergi downtown..pastu nampak org ramai duk hurung ada satu gerai kasut crocs...jual kasut crocs..mak aiii sebijik design..dengan ringannya mcm original hari tu aku pergi tesco ampang ada gak jual tp kat tesco tu mahal skit la jual around rm 60 ..70 cam tu lah.. dia ckp original cuma yg reject...kalau tengok mmg org tak perasan lahhh crocs ori or fake...ke yg original pong sama gak..adehhh kat butik satu harga cecah rm200 dekat downtown rm 30 hengget jerrr...sapa pernah beli yg downtown nyerr agak2 apa beza ngan original ekkk..:D
 
Sponsored Post

tikusms

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
180
Reaction score
0
Points
10
getah macam tu je pun rege sampai RM 200
tu lah kan...tp apa yg aku tgk mmg takder beza pun yg ori ngan fake.. tp kalau org yg biasa pakai ori mesti tahu la apa beza tu.. cuma nak tahu camana bleh sama..sedangkan yg ori pun comes frm china...
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,960
Points
201
kalo nak tahu beza antara ori gan tak..ko beli dua2...

satu ko beli price rm60..lepas tu satu lg ko belo price rm1xx..huhuhhuuu..ko akan tahu bezanya..sbb aku dah pakai kedua-duanya...

yang ori mmnglah sesuai dgn harga dia..yg fake pun sesuailah dgn harganya..

Alah membeli menang memakai..Menang membeli alah memakai..
 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,960
Points
201
tu lah kan...tp apa yg aku tgk mmg takder beza pun yg ori ngan fake.. tp kalau org yg biasa pakai ori mesti tahu la apa beza tu.. cuma nak tahu camana bleh sama..sedangkan yg ori pun comes frm china...
tgk sekali imbas mmng tak ada beza...tgk betul2 dan teliti ada beberapa perbezaan..terutama bila ko pakai ori gan fake :)
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,819
Reaction score
143
Points
83
aku beli kat uptown RM25 jek hehe tp aku x tak pernah pakai yg ori so x tau bezenye
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
getah macam tu je pun rege sampai RM 200
crocs bukan getah...


beza ketara atr crocs ori dan tpu adalah materialnya..

crocs materialnya croslite, <ringan, highly durable, x mudah botak tapak die, dan pakai pun kaki x berbau klau bpeluh..


crocs2 yg konon crocs yg tt nampak tu compom2 getah... pakai 2 3 bln tapak dah botak, so mudah licin... warna pun cpt pudar... dan berbau laa...
tambah plak lau kne air uikk,, chot chit chot chit bunyi die cam kasut budak2 hahaha..
 
Last edited:

justeayoes

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,808
Reaction score
5
Points
25
ade 3 jenis, ori rm100 dan ke atas, gred a, dlm rm60, gred b, dlm rm 25.. so pkir2 kan lah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register