BTC USD 40,274.9 Gold USD 1,802.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kartun #JadilahSepertiRashid jadi viral

murahla

Banned
Joined
Mar 23, 2015
Messages
750
Reaction score
11
Points
15
Banyak menyindir kartun Rashid ni. Harap2 takde kartun yg menyindir Jibby dan Rosmah, nanti tak pasal2 kena siasat. :D

kena siasat takpo bang, takut kena simen dalam tong drum ja :eek::eek:
 
Sponsored Post

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,914
Reaction score
60
Points
30
Rashid.. Haha.. Menarik jugak nama ni..
Next novel punya hero. :D
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
idea sebenar dari kartun Bill..
sape yang ceduk idea nih memang brilliant la,
sekejap je 100k like..
haha
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #3
Joined
Jan 13, 2009
Messages
156,007
Reaction score
21,317
Points
1,671
masuk buletin utama tv3 weh :))
 

Yul-Minho

Legendary Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,942
Reaction score
1,170
Points
201
siapa rashid??

ada yang kata admin KHK..
para admin KHK mungkin fedup sbb page KHK asik terkubur aje..
maka wujudlah page jadilah seperti rashid.. :)
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,571
Reaction score
258
Points
131
Thread cgrians yg komplen pasal kete proton tu dah kene delete.apesal erk? :eek:

Hahaha dia tu ka?
Dia bukan rashid.:D

Bukan takat thread kena delete.
Dengan dia sekali kena delete...

Kita mulanya kesian ada, simpati pun
ada. Tapi dia jenis be-bal. Nasihat
mcm2 bukan dia bole terima...:D

Be-bal belah utara = kuat merajuk
 

gugusCK

Freshie
Joined
Jan 17, 2016
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
krtun rashid ni mcm dh hilang musim dia...skrg dh kurang klua dlm komen fb.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,829
Reaction score
457
Points
91
pada pukul 6.30petang Rashid dah bersiap utk ke masjid solat Maghrib berjemaah.
selepas solat jemaah Rashid dengar kuliah. selepas itu Rashid solat Isyak berjemaah pula. Rashid tidak menonton buletin utama tv3. Rashid seorang yg bijak.

jadilah seperti Rashid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register