Karnival Pekerjaan

CG Sponsors




abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Salam semua..​
KARNIVAL pEKERJAAN​
20000 kekosongan (sektor awam dan swasta) dan temuduga terbuka
Tempat: PWTC KL

Tarikh: 22 & 23 November 2008

Masa: 9 am - 5 pm

Semua dijemput Hadir
 
Sponsored Post

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Salam semua..​
KARNIVAL pEKERJAAN​
20000 kekosongan (sektor awam dan swasta) dan temuduga terbuka
Tempat: PWTC KL

Tarikh: 22 & 23 November 2008

Masa: 9 am - 5 pm

Semua dijemput Hadir
perghhh..leh cayer ke nih sektor awam ade byk kosong? lyn je la..:D usaha tangga kejayaan..
thanks for ur info
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
sekali la...mungkin 10% dari tu...tak tahu la...

aper2 pun cuber la nasib di sana,..
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
yup.. jumpa saya di sana .. sesiapa nk keje dengan MISC boleh berjumpa dgn saya di sana nanti k
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
insyallah aku pon nak try nasibb hehe
 

thereds

Super Active Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
5,329
Reaction score
3
Points
65
takde ape2 link yg boleh dirujuk ke?..
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
abu...ko jtk mana?
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
misc HQ... pejabat kat dayabumi.. kalau port lebih kepada teknikal.. HQ lebih kepada pentadbiran.. untuk karnival nie kita ambik semua jenis dept.
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
ooo yer ker...
hmm saya dapat SMS dari sumber yang boleh dipercayai..
mayB hari ahad saya turun.. sabtu ader exam...

hmmm turun sorang la nampaknyer,...

hhehehe kancil biru... MISC tu aper...
hmmm nak jumper leh bagi contact no fon tak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register