BTC USD 23,438.4 Gold USD 1,767.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KARNIVAL JOM HEBOH Diiktiraf Karnival Luar Paling Lama Di Malaysia (MBoR)

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,831
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,831
Reaction score
22,911
Points
2,836
Awards
1
Sponsored Post

rinoa99

Super Active Member
gem
Messages
5,028
Top Poster #2
Joined
Jun 5, 2022
Messages
5,028
Reaction score
725
Points
111
Pernah pergi Jom Heboh (masa tu Sure Heboh) di Melaka
Tahun 2006-2007 rasanya

apa yg ada biasanya?
gerai jual makanan?
gerai jual produk?
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,410
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,410
Reaction score
3,582
Points
266
Awards
1
apa yg ada biasanya?
gerai jual makanan?
gerai jual produk?
Jajan
Tapi murah2 sbb jual per package
Tahun ni p xde jajan2 biase
Pastu gerai pun xbyk. Lagi satu die buat kat anjung floria
Kawasan mcm xsesuai sbb kecik
Dah la pintu masuk satu je
 

rinoa99

Super Active Member
gem
Messages
5,028
Top Poster #2
Joined
Jun 5, 2022
Messages
5,028
Reaction score
725
Points
111
Jajan
Tapi murah2 sbb jual per package
Tahun ni p xde jajan2 biase
Pastu gerai pun xbyk. Lagi satu die buat kat anjung floria
Kawasan mcm xsesuai sbb kecik
Dah la pintu masuk satu je

dia kena kawasan besar kot baru best
kalau nasib baik, time tu ada siaran langsung melodi
leh enter frame.
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,410
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,410
Reaction score
3,582
Points
266
Awards
1
dia kena kawasan besar kot baru best
kalau nasib baik, time tu ada siaran langsung melodi
leh enter frame.
Betul
Kawasan besar senang
Pintu masuk banyak
Gerai pun banyak
Yg ni gerai jauh2 sbb kawasan kecik
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,831
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,831
Reaction score
22,911
Points
2,836
Awards
1
dia kena kawasan besar kot baru best
kalau nasib baik, time tu ada siaran langsung melodi
leh enter frame.

Masa pergi dekat Melaka dulu
Mereka buat dekat MITC Ayer Keroh
Tempat tu memang luas
Memang sesuai untuk buat karnival
 

rinoa99

Super Active Member
gem
Messages
5,028
Top Poster #2
Joined
Jun 5, 2022
Messages
5,028
Reaction score
725
Points
111
Masa pergi dekat Melaka dulu
Mereka buat dekat MITC Ayer Keroh
Tempat tu memang luas
Memang sesuai untuk buat karnival

terbaik lokasi tu
tempat parking tu di kosongkan?
kalau panas, leh sejukkan badan dalam mitc
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,831
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,831
Reaction score
22,911
Points
2,836
Awards
1
terbaik lokasi tu
tempat parking tu di kosongkan?
kalau panas, leh sejukkan badan dalam mitc

Kawasan parking memang jadi tempat parking
 
Sponsored Post

Top
Log in Register