BTC USD 40,994.5 Gold USD 1,804.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kapal Angkasa Thailand

anis01

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2014
Messages
107
Reaction score
0
Points
10
kreatif kalau betol ada modal harus lagi lebih power lagi ni
 
Sponsored Post

biskutmari

Banned
Joined
Aug 21, 2010
Messages
1,283
Reaction score
0
Points
20
tak faham aku..knp benda mcm ni bleh jd bahan lawak.
ekceli eksperimen mcm ni adlh stepping stone utk sesuatu yg lbh hebat..

kalu kat msia budk2 sekolah masih diajar roket air tu je,sdangkan kt thailand dh jauh lbh advanced drpd kita.
 

darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
75
lawa kot...mmg gmpaq gila...
 

Dss.Net

Super Active Member
Joined
Sep 29, 2013
Messages
6,912
Reaction score
231
Points
83
nak buat gak lahhhhhhhh
 

1jalan

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2012
Messages
736
Reaction score
5
Points
15
minyak abis ke apa. kejap je dah turun balik
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
peh gempak gila.kalu asap warna warni lagi gempak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register