Kangaroo Courier Teruk Bangat

CG Sponsors




rakyatmalaysia

Active Member
Joined
Jul 6, 2008
Messages
1,844
Reaction score
75
Points
30
Aku ada beli barang ngan dari satu online store baru2 ni, biasa2 dia guna Pos atau SKY NET, dan dua-dua Pos dan SKY NET boleh la aku cakap puas hati ngan servis diorang, ada barang lambat sampai pun, leh gak diorang layan ngan baik, tapi ntah pehal seller aku kali ni gi guna KANGAROO courier, hampeh teruk, bila barang tak sampai, aku call diorang punya Customer Care, staff angkat just bagi aku call branch yang ditugaskan hantar aku punya parcel, then bila aku call branch tu, staff dia cakap dispatch boy diorang dah antar bungkusan aku, tp tak de orang kat opis...

:(scam:(scam:(scam gile penipu!!!!! sebesar besar agensi kat tempat aku keje leh kata tak de orang pada hari bekerja, bila aku persoal diorang letak phone... aku call balik engage... jahat gile keje camtu

aku call HQ diorang kat shah alam ugut nak komplen masuk paper, baru kelam kabut akan hantar segera...

HAMPEHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
compeni pemalas,ambil mudah jek kerjenye
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
iye ker?

aku ada gak guna servis ni utk anta barang kat customer...okay jer....anta ari ni, esok dia dah dapat dh barang....:)

ada sesetengah kwsn kot....yg prob...bukan prob disebabkan oleh company tp sikap pekerja....:)
 

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,173
Reaction score
71
Points
80
company luar ke usawan malaysia punya ni?
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
x pernah dgr pun.lg pun bab2 nak antar brg ni kena guna co yg bole d percayai dan terbukti..bahaya ooo
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
kena tukar nama nama "turtle"
 
Sponsored Post
Top
Log in Register