BTC USD 38,783.8 Gold USD 1,823.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kang Tao untuk Sesaper Kerje Maxis

deFceL

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2010
Messages
353
Reaction score
0
Points
15
Salam warga CG,

klau ada sesaper yg keje kat maxis dan boleh dapatkan nombor telefon terkini daripada system berdasarkan nom IC, sila PM saya.

Hanya yang betul2 boleh dapatkan info saja yer. Kepada yg serious only.

Maklumat takkan diberi di sini.

Tq


:)

 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
kes aper nie bro???:)scam ker?

Salam warga CG,

klau ada sesaper yg keje kat maxis dan boleh dapatkan nombor telefon terkini daripada system berdasarkan nom IC, sila PM saya.

Hanya yang betul2 boleh dapatkan info saja yer. Kepada yg serious only.

Maklumat takkan diberi di sini.

Tq


:)

 

deFceL

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2010
Messages
353
Reaction score
0
Points
15
kes aper nie bro???:)scam ker?

Xde lar,

Kes mencari orang Yg lari dari bayar hutang..... Huhuhu :p

Bnyak Yg nak cari ni..... So Klau Ada sesaper Yg boleh dapatkan nom fon dgn hanya nom IC, ada keje longterm utk anda. Leh buat duit poket sket.

:)
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Dah baca bro....

Tapi ni lain kes, not personal but business.

;)

Mencari orang maxis Yg mau buat duit...

Nak menyepam no tel orang ker ?

promo kolej untuk pelajar lepasan SPM - contohnyer... :)):)):))
 

deFceL

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2010
Messages
353
Reaction score
0
Points
15
Nak menyepam no tel orang ker ?

promo kolej untuk pelajar lepasan SPM - contohnyer... :)):)):))

Sama skali tidak bro....

Ni cari orang yg lariiii..... Huhuhuhu

Aku Ada kang tao dgn company2 yg ingin contact balik dgn bekas klien mereka...

Third party search.
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Sama skali tidak bro....

Ni cari orang yg lariiii..... Huhuhuhu

Aku Ada kang tao dgn company2 yg ingin contact balik dgn bekas klien mereka...

Third party search.

Ok ... Selamat berbisnes TT ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register