BTC USD 52,636.6 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Kanak-kanak 5 tahun koma dipatuk ular tedung senduk

g-man

Super Active Member
Messages
6,084
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,084
Reaction score
977
Points
121
Cara tanya tu mcmana bro? ☺️

Tmpt aku ular sawa 2x dah. Ular sawa ni main belit² ja kan? Sori x tau byk pasal ular
Kalo yg den pernah buat bg warning dlu, kalau ko jin baik keluar dari rumah ni', kalau ulor tu buat nohen je baru la aku katok....
 
Sponsored Post

jaih

Legendary Member
Messages
10,165
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,165
Reaction score
532
Points
171
Memang jenis bedendam ka bro? Kalau kita x pukul.. kita lari ja dia x dendam lah kan 😅 Aku x main² tanya ni bro.. serius x tau pasal ular² ni. Tau lari ja 😂
bleh cari cenel squad king cobra channel kat utube.... abam bomba kita in action... n ada jgk episod pengenalan ular2 berbisa di malaysia
 

IamAZ

Fun Poster
Messages
409
Joined
Oct 10, 2008
Messages
409
Reaction score
27
Points
30
Kalo yg den pernah buat bg warning dlu, kalau ko jin baik keluar dari rumah ni', kalau ulor tu buat nohen je baru la aku katok....

Ohh kalau menurut perintah tu ada tanda² jin lah kan. Kalau salah ketuk.. yg tu jin pernah dgr sedara mara jin tu repeat gak.
 

IamAZ

Fun Poster
Messages
409
Joined
Oct 10, 2008
Messages
409
Reaction score
27
Points
30
bleh cari cenel squad king cobra channel kat utube.... abam bomba kita in action... n ada jgk episod pengenalan ular2 berbisa di malaysia
Ya bro tq. Kena tau jg pasal ular ni. Malang x berbau kan 😩 x minta² tp blum pernah lg nmpk tedung ni in person 😅

Dah brapa kali area rumah ada ular. Kwsn rumah bukan kwsn hutan pun. Semak pun x.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
324,654
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
324,654
Reaction score
16,561
Points
2,376

pudins70

Super Active Member
Messages
9,185
Joined
Mar 28, 2011
Messages
9,185
Reaction score
975
Points
121
Ak plak xreti bunuh2 binatang. Ada ular pun ak halau je. Dlm sebulan ni dh 2 ekor ak halau

Mungkin kena ubah la ek

Masa nak katok tu anggap jer lah karma untu dia. Selalunya dia bunuh binatang lain untuk dimakan, so harini giliran dia pulak.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
324,654
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
324,654
Reaction score
16,561
Points
2,376
Masa nak katok tu anggap jer lah karma untu dia. Selalunya dia bunuh binatang lain untuk dimakan, so harini giliran dia pulak.

Kita pulak katok ular sebab nak elak risiko kena bisa
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register