Kami nak order top up celcom rm10 .sahaja dalam rm2 juta >> serius

CG Sponsors




hasz660

Freshie
Joined
Dec 17, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
Kami sedang mencari sesiapa yang boleh supply top up celcom sahaja bernilai RM9.10(TOP UP RM10) kami ingin membeli dalam jumlah RM2 JUTA yak tahu berapa kuantiti nya tapi kami nak harga sekeping rm9.10 dan jumlah pembelian RM2 JUTA...CASH ON ORDER..
jika ada yang nak supply sila sms ke 016 388 3305(MR.ANDY)
 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
Kami sedang mencari sesiapa yang boleh supply top up celcom sahaja bernilai RM9.10(TOP UP RM10) kami ingin membeli dalam jumlah RM2 JUTA yak tahu berpa kuantiti nya tapi kami nak harga sekeping rm9.10 dan jumlah pembelian RM2 JUTA
huiyyo, masyukkkk nieyh.newbies nk order rm2juta:)paid:)paid:)paid:)paid
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Banyak duit.... Kaya3
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
Kami sedang mencari sesiapa yang boleh supply top up celcom sahaja bernilai RM9.10(TOP UP RM10) kami ingin membeli dalam jumlah RM2 JUTA yak tahu berapa kuantiti nya tapi kami nak harga sekeping rm9.10 dan jumlah pembelian RM2 JUTA...CASH ON ORDER..
jika ada yang nak supply sila sms ke 016 388 3305(MR.ANDY)
:):)Skrg kat CG ni binez dah juta2 ye...
 

mimie_cottage

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
dah kalau sampai 2 juta naper tak deal direct ngan celcom????...dah tentu ader rate lain ....
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
ape lg tokey2 topap, rm2 juta tuuu, cash on order,jutawan 2009,cpt rebut peluang nieyh
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
2 juta :eek: bagus2 ape aku up utk tuan tanah :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register