To Sell Kami Boleh Selesaikan Masalah Pinjaman Peribadi Anda (CCRIS/CTOS/AKPK & etc)

CG Sponsors




skywrx03

Active Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
1,036
Reaction score
8
Points
25
Anda ada masalah mendapatkan pinjaman peribadi?
Nk beli sbk tp loan tk approve.. ~X(~X(~X(
Hubungi kami dgn segera.. :)paid:)paid:)paid

:)cgrock:)cgrock:)cgrock


Salam / Hi..

Anda ada masalah untuk ambil Pinjaman Peribadi / Personal Loan? #:-S#:-S#:-S

Kami boleh tolong & semua boleh dibuat online je..tak payah nak segan atau malu.. :):):D

Semua masalah seperti CCRIS / CTOS / AKPK / high commitment / blacklist in sya Allah blh disettlekan..seperti iklan saya di bawah ni.. :cool::cool::cool:

ASSALAMUALAIKUM..HAI...

Perhatian.. Kami bukan syarikat along atau pinjaman wang berlesen seperti syarikat pinjaman yang lain..

KOPERASI DAN BANK-BANK TERPILIH
KHAS UNTUK PEKERJA GOV / GLC / SWASTA / PESARA

# Tutup hutang lama / kad kredit ✅
# Payslip over 60% layak mohon (AG payslip shj) ✅
# CCRIS PTPTN layak mohon ✅
# CCRIS/CTOS layak mohon ✅
# Tak ada commitment layak mohon ✅
# High commitment layak mohon ✅
# Tiada upfront ✅
# Sabah / Sarawak (gov) layak ✅
# AKPK layak ✅
# Pencen / Pesara kerajaan layak ✅

Kami tidak buat untuk :-
Peniaga
Polis
Tentera

Cepat selagi masih ada peluang..
Lepas ni dah tak ade offer best macam ni..

whatsapp sekarang " PLOANCG " ke 0105587623
whatsapp sekarang " PLOANCG " ke 0105587623
whatsapp sekarang " PLOANCG " ke 0105587623

nak cepat klik link bwh ni terus..

www.wasap.my/60105587623/PLOANCG
 
Last edited:
Sponsored Post

skywrx03

Active Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
1,036
Reaction score
8
Points
25
Bump..bump..bump..
 
Last edited:

Basir Irbas

Junior Member
Joined
Dec 20, 2017
Messages
62
Reaction score
4
Points
11
Adakah pinjaman yang smpi 500k sbb sy mhu ttup loan d akaun lama2 pm kalau ada
 
Sponsored Post
Top
Log in Register