Kambing untuk akikah dan sembelihan

CG Sponsors




munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Salam hormat.

Al-Falah Agroventures mempunyai stok kambing yang sesuai untuk dijadikan akikah dan sembelihan lain. Kambing terdiri dari baka feral dan boer cross.

Kambing akikah :


a) Feral -> RM600~RM700 seekor.


b) Boer -> RM700~RM850 seekor.

Kambing untuk kegunaan lain seperti untuk kenduri atau sembelihan biasa :
a) Feral -> RM18/kg.
b) Boer -> RM20/kg.

*Khidmat masakan dan katering juga disediakan.

Kepada pelanggan kami yang menempah secara konsisten dari kami, harga diatas masih boleh dirunding. Untuk keterangan lebih lanjut, sila hubungi Saiful 012-2846292 (call atau sms) atau emel [email protected]. Khidmat agen jualan juga dialu-alukan. Komisyen yang menarik disediakan kepada agen yang berjaya memasarkan bagi pihak kami.
 
Sponsored Post

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Kami ingin membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menambahkan pendapatan anda dengan cara menjadi agen jualan bagi pihak kami.

Bagaimana caranya???

Caranya mudah saja. Daftarkan butiran peribadi anda kepada pihak kami dengan menyatakan perkara-perkara berikut kepada alamat email kami:-

i) Nama penuh
ii) No K/P
iii) No telefon ( sebaiknya no handphone la)
iv) Alamat email
v) Alamat kediaman anda
Kemudian anda akan kami berikan satu I.D.

Setelah pendaftaran sebagai agen selesai, maka anda bebas untuk membuat jualan di mana sahaja yang anda suka. Bagi setiap ekor kambing yang terjual, anda akan diberikan komisyen sebanyak RM20/ekor.

Langkah-langkah berikutnya bagaimana untuk membuat jualan dan tempahan akan kami terangkan setelah anda berjaya berdaftar dengan kami.

Sahutlah peluang ini agar anda dapat menambahkan pendapatan dan sama-sama kami memajukan industri penternakan kambing negara.

Wassalam
 
Last edited:

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Tawaran agen jualan Al-Falah Agroventures masih lagi terbuka kepada sesiapa yang berminat. Kepada yang berminat tu silalah mendaftar dengan kami dengan menghantarkan butiran peribadi yang diperlukan kepada kami melalui alamat email ang tertera.

Seperkara yang saya lupa nak bagitau ialah berkenaan dengan lokasi kandang kami ni. Kandang kami terletak di Pinggiran Jalan Kebun, Shah Alam. Ya, dekat ja dengan pusat bandaraya. Kepada sesiapa yang berminat untuk melawat kandang kambing kami, anda bolehlah datang menjenguk kambing-kambing yang terdapat dikandang kami ni. Kepada yang telah menjadi agen jualan kami, anda dijemput untuk melihat sendiri stok-stok kambing tersebut.
 

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum semua.. Tawaran terbaru dari kami..

KAMBING FERAL
30~40kg berat hidup
RM600/EKOR TERMASUK SEMBELIHAN DAN LAPAH
-- Cukup umur sesuai untuk AKIKAH, KORBAN, KENDURI dan SEMBELIHAN --

KAMBING BOER
35~45kg berat hidup
RM700/EKOR TERMASUK SEMBELIHAN DAN LAPAH
-- Sesuai untuk KENDURI dan SEMBELIHAN sahaja --


**Khidmat penghantaran juga disediakan bagi pelanggan di Lembah Klang dengan caj hanya RM30/trip**

Tawaran menarik ini terbuka untuk sesiapa sahaja.

Hubungi kami untuk tempahan dan keterangan lanjut.

Sekian
 

fahry

Fun Poster
Joined
May 20, 2008
Messages
862
Reaction score
4
Points
15
salam...

ada ruang lagi ker untuk daftar sbg ejen?
dan ada sebarang yuran untuk daftar tak?
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
TT duk mnan nihh
 

mybob

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
ohh munir ada gak kau kat sini yerkk...rakan seperjuangan dalam kambing nie...bagus..good marketing...tapi ingat munir kita kena maintain kredibiliti kita sebagai penternak...jangan orang samakan kita dengan scammer kambing..ekekekeke
 

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
salam hormat semua.. wah ada gak ya yg minat nk jd agen ya.. boleh takde masalah.. carik je pembeli bwk dtg kndg kitorg.. pastu tolong jualkan kmbg kitorg tu.. then bila kmbg terjual.. dpt la komisyen kt org yg introduce tu.. senang ja kan.. tp apa2pun kena la introduce diri tu sendiri dl.. kalo yg kami tak kenal.. kami tak bg la jd agen kami..
 

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
kami ada tawarkan khidmat baru yg boleh memudahkan lg urusan akikah anak anda.. bagaimana???

senang ja.. dengan AKIKAH ONLINE ataupun e-AKIKAH yang baru perkenalkan.. caranya sungguh memudahkan anda..

nape kami perkenalkan akikah online ni??? sbbnya.. sekrg ni makin ramai ibubapa yg terlalu sibuk utk menguruskan ibadah akikah ank mereka.. kdg2 tu terlupa smpi ank dh besar dh pn tak bt2 lg.. so bg memudahkan ibadah dijlnkan.. makan kami tawarkan cara yg sebegini rupa.. ibadah terlaksana.. kerja n masa pn tak rugi..

sesape yg berminat tuk tunaikan ibadah akikah anak mereka.. lawatilah laman web kami.. kt situ kami ada terangkan cara-cara psl akikah online kami ni..

kalo kurang faham.. leh [email protected]@sms kami tuk penerangan lebih lanjut.. kalo ada yg nk dtg lwt2 ladang kami pn boleh.. sj dtg2 layan kambing.. leh la kita kenal2 skit ye tak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register