BTC USD 61,014.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

^^Kalendar Pancing 2009 - Episod 2- "Terhangat di Pasaran-KELI ^^start pg 209

Vote For Ur Best Strike


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

arowana

Active+ Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3,001
Reaction score
19
Points
25
aku baru berjinak2 mancing kat kolah.. 1 set pancing kolam bajet brapa yek.. first time aku pegi kolam bantai guna pancing laut nye he he..
 
Sponsored Post

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
aku baru berjinak2 mancing kat kolah.. 1 set pancing kolam bajet brapa yek.. first time aku pegi kolam bantai guna pancing laut nye he he..

1 set ni murah jew terpulang pada bajet.. Tp dlm sederhana tu x smpai 100 boleh dpt.. tuan kt area mana? Kalo dkt leh pegi sesama..:)cgrock
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
salam lama tak jegok sini hehehe jom layan jackpot kat dmahkota kat area bangi lama hari isnin mlm selasa ader jacpot kat kolam dhmahkota selalu gak aku layan sana

Nak pegi nt bgtau la tuan, aku pegi dah 3x kumpau jew..:((
 

arowana

Active+ Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3,001
Reaction score
19
Points
25
umpan apa yang korang selalu guna kalau mancing kolam.. bodek sikit petua nya..
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
umpan apa yang korang selalu guna kalau mancing kolam.. bodek sikit petua nya..

Umpan kolam ni x menentu bang, ikut kolam & ikan2 dlm tu. Biasanya kalo dasarnya pasir ikan agak cergas & krg berbau jadi kalao setakat nak layan lampam ke tilapia ke ko guna [email protected] ayam paling halus tu pon boley. Tongsan cuba la pakai pelet merah. Paling tidak pon dedak basic yg biasa den guna dedak cap Dinding jew..boley gak dpt Patin..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register