BTC USD 48,048.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kalendar 2009

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Assalamualaikum & salam hormat.

Memandangkan 2008 hampir meninggalkan kita semua, di sini saya ingin memohon jasa baik sahabat-sahabat di sini agar dapat mengongsikan kemudahan Kalendar 2009 secara online untuk saya download. :">:">:">

Sementara itu, saya telah ada kemudahan Kalendar 2009 dalam bentuk fail Microsoft Excel, di mana kalendar ini boleh diguna pakai sehingga tahun 2078. :):):)

Nanti saya attach di sini ye...

Sementara itu, jika ada rakan-rakan punya kalendar 2009 yang canggih, bolehlah dikongsikan di sini bersama... :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Terima kasih.


-----------------------------

Kalendar 2009 dalam bentuk PDF adalah untuk kegunaan warga negeri Sabah. :):):)
 

Attachments

  • Kalender 2009.xls
    1.2 MB · Views: 72
  • cal2009.pdf
    69.5 KB · Views: 17
Last edited:
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,071
Reaction score
90
Points
125
kejap jer lg dah nak masuk 2009...cepatnya masa berlalu skang nih huhuhuh
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
masa itu ibarat emas.
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Assalamualaikum & salam hormat.

Memandangkan 2008 hampir meninggalkan kita semua, di sini saya ingin memohon jasa baik sahabat-sahabat di sini agar dapat mengongsikan kemudahan Kalendar 2009 secara online untuk saya download. :">:">:">

Sementara itu, saya telah ada kemudahan Kalendar 2009 dalam bentuk fail Microsoft Excel, di mana kalendar ini boleh diguna pakai sehingga tahun 2078. :):):)

Nanti saya attach di sini ye...

Sementara itu, jika ada rakan-rakan punya kalendar 2009 yang canggih, bolehlah dikongsikan di sini bersama... :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Terima kasih.

thanks tok mat...baik tok mat nie..:)paid:)paid
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
mungkin yg ni tomat maksudkan tu...

sila la donlod

nak yg canggih takde ler... excel je.. cukup la sekadar panduan
 
Last edited:

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
cayalah tok.. naper just sampai 2078 jer? x 2079? 3099?:))
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
teringat kat planet nibiru...:)):))

nibiru nih planet upanyer.. maklom la.. masa belajo dulu ..cikgu cakap sampai pluto jer:)):eek:.. maybe cikgu skrg nih cakap kt anak murid nibiru .. sy pon xtau:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register