BTC USD 37,868.9 Gold USD 1,829.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

  • setuju

    Votes: 8 44.4%
  • tak setuju

    Votes: 10 55.6%

  • Total voters
    18
Sponsored Post

jasonbournekillspy

Active Member
Messages
1,530
Joined
Mar 3, 2007
Messages
1,530
Reaction score
233
Points
33
Cara nak update apps microchip kita kena cocok tiap tahun ... Benda free ... Jangan asyik kuar iklan kat Mata kita byk kali dah ... Jenuh nak padam ... Kikiki
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,032
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,032
Reaction score
3,126
Points
261
Awards
1
Cara nak update apps microchip kita kena cocok tiap tahun ... Benda free ... Jangan asyik kuar iklan kat Mata kita byk kali dah ... Jenuh nak padam ... Kikiki
Xpa cr ja key free berlambak nanti mcm nk update antivirus kt computer tu hahaha
 

g-man

Super Active Member
gem
Messages
6,697
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,697
Reaction score
1,069
Points
151
Function lg tak mikrocip dlm bdn ni...asyik nk suruh suntik je hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register