BTC USD 37,797.5 Gold USD 1,829.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

  • setuju

    Votes: 8 44.4%
  • tak setuju

    Votes: 10 55.6%

  • Total voters
    18
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
gem
Messages
9,811
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,811
Reaction score
884
Points
126
kalau ...

sekarang ini pun phone android sentiasa update traking setiap minit. install network logger korang akan nampak
 

macellsprvive

Active Member
Messages
1,999
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,999
Reaction score
460
Points
51
Ramai2 jadi robot lah nanti.
Xpayah nak ada hanpon lagi dah.
Wassap sesama sendiri pakai minda je.
Call pun niat dalam hati nak call sape,
Dalam otak orang yg kita nak call tu bunyi dering.

Canggih
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,145
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
22,145
Reaction score
3,195
Points
261
Awards
1
Propa aja kot
Kita kan ada akal fikiran
Tuhan bagi akal pd manusia supaya dpt berfikir secara lojik & menilai pendapat org
Mana yg haq & mana yg scam

Chip tu nak kene masuk dlm brain dulu baru bole berfungsi

Mcm kita amik dadah atau alcohol, substance tu mesti tembus blood brain barrier baru bole tukar kita punya personality

Ermmm kat mesia ni tak payah masuk chip
Ko cite pasal komunis, dap, islam melayu je da cukup utk menimbulkan paranoid 🤪
 

dell

Super Active Member
Messages
8,314
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,314
Reaction score
148
Points
83
Propa aja kot
Kita kan ada akal fikiran
Tuhan bagi akal pd manusia supaya dpt berfikir secara lojik & menilai pendapat org
Mana yg haq & mana yg scam

Chip tu nak kene masuk dlm brain dulu baru bole berfungsi

Mcm kita amik dadah atau alcohol, substance tu mesti tembus blood brain barrier baru bole tukar kita punya personality

Ermmm kat mesia ni tak payah masuk chip
Ko cite pasal komunis, dap, islam melayu je da cukup utk menimbulkan paranoid 🤪
ini kali aku mmg setuju sgt sgn @akudotcom ..hahahah

well said

org msia ni...bak cerita bodoh2kan orang..cucuk vaksin masuk mirochip la..apa la

cukup cerita pasal isu dap , semua jadi meroyan...
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,032
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,032
Reaction score
3,126
Points
261
Awards
1
La pun dh ada microchip tu ke sana ke sini kt bwk, berak pun bwk so xyah pelik la hehehe
 

copy left

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,223
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,223
Reaction score
609
Points
161
kat hp dah ada,setiap org dewasa semua ada smartphone,nape nk tanam dlm badan
 

g-man

Super Active Member
gem
Messages
6,697
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,697
Reaction score
1,069
Points
151
Entahla, modal juga nak suntik segala bagai microchip, berak keluar tak microchip tu?..maaf tak reti pasal sains.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register