BTC USD 61,107.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

KALAU tahun 2022 dipasangkan/sukarela microchip kpd anda setuju tak?

  • setuju

    Votes: 4 36.4%
  • tak setuju

    Votes: 7 63.6%

  • Total voters
    11

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
17,175
Reaction score
1,105
Points
201
1628486628936.png


Gambar ni sy dapat pd awal tahun 2020..
tp abaikan jer sbb rasanya tak de mende..
tp bila dah 2020 dan 2021 seakan dah/hampir berlaku..
jd sy ajukan soalan utk tahun 2022 berkaitan sukarela/wajib mikrochip..
cuma skrg mende seakan masih pelik, jd sy letakkan dlm thread pelik..
cuma sekadar nak tau setuju ke tak?
maklumat/info masih x byk, kalau ada berkaitan letakkan sini..
tp jgn berat sgt, anggap kategori pelik jer..
( tak jadi lagi bagus teramat sangat / minta dijauhkanNya)
21/10/21
 
Last edited:
Sponsored Post

thehornbill

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2020
Messages
363
Reaction score
99
Points
20
1628486628936.png


Gambar ni sy dapat pd awal tahun 2020..
tp abaikan jer sbb rasanya tak de mende..
tp bila dah 2020 dan 2021 seakan dah/hampir berlaku..
jd sy ajukan soalan utk tahun 2022 berkaitan sukarela/wajib mikrochip..
cuma skrg mende seakan masih pelik, jd sy letakkan dlm thread pelik..
cuma sekadar nak tau ramai setuju ke tak?
maklumat/info masih x byk, kalau ada berkaitan letakkan sini..
tp jgn berat sgt, anggap kategori pelik jer..

Tujuan microchip untuk apa?
 

hackerism_11

Fun Poster
Joined
Mar 11, 2013
Messages
591
Reaction score
45
Points
20
cmne proses nak masukkan microcip tu, kalau tgk movie akan ade minor operation.. die akan pengsankan mangsa & masukkan cip tu.. cer cite.. mcm susah je proses tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register