BTC USD 59,136.7 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kalau satu seat dipanggil memandu kereta atau menunggang kereta?

cocoreX

Active Member
Joined
May 9, 2010
Messages
2,148
Reaction score
217
Points
33
MODEL-model kereta yang dipamerkan sempena Pameran Motor Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 (KLIMS 2010) di Kuala Lumpur. 3 Dis. 2010. - Utusan/IZHAM JAAFAR

101203155201.jpg


:-?:-?:-?:-?:-?:-?

:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
kan ke ade double seat tu??...belakang satu ..:-?

ke mata ak berilusi ...
 

faidz1809

Fun Poster
Joined
May 27, 2010
Messages
260
Reaction score
0
Points
10
apa ni! macam dah motor lak. era 2020? gile canggih, lebih lagi nampak macam double seats. orait sikit untuk couple-couple di malaysia. ehe.

modelnye pon lawa, kasi tunggang sekali.
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
still memandu. kalo menunggang tu guna kuda/lembu atau motor
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
ada jual tak,kalau rege murah ako pun nak boli ni.kompem tak kono ujan
 

levitez

Legendary Member
Joined
May 28, 2007
Messages
14,102
Reaction score
15
Points
115
MODEL-model kereta yang dipamerkan sempena Pameran Motor Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 (KLIMS 2010) di Kuala Lumpur. 3 Dis. 2010. - Utusan/IZHAM JAAFAR

101203155201.jpg


:-?:-?:-?:-?:-?:-?

:D:D:D:D:D

memandu sambil menunggang kereta :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register