Kalau korang gi cameron highland....

Recommended Brokers


dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
7,990
Reaction score
63
Points
70
...Cameron Highland pun dah tak sejuk sgt mcm dulu2..

...jalan pun selalu jam..dari tanah rata nak ke brinchang..

..sehari je dah cukup..cepat bosan..xde aktiviti lain boleh buat..
 
Sponsored Post

mantoya454

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2008
Messages
525
Reaction score
7
Points
15
mcm biasa kalau pegi sana yg confirm strawberry, jagung dan sayur-sayuran,
mmg xde benda lain la nak cari kat atas tu,

anak kecik tu elok la suruh tido kalau x mmg muntah monggek la brp kali muntah anak aku nak naik,
tu ikut simpang pulai tu kalau ikut tapah xtau la mana gayanya..
naik ikut tapah jd spoil la..semua finin..

sy klo dr tepen naik ikut spg pulai turun tapah terus balik kl..one day trip jer..
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,755
Reaction score
108
Points
33
naik ikut tapah jd spoil la..semua finin..

sy klo dr tepen naik ikut spg pulai turun tapah terus balik kl..one day trip jer..
nak blk kl pun sy turun simpang pulai jgk bkn apa kesian kat anak muntah2, kesian kat kita skali nak kena cuci kereta nti..:D:D
 

naimw

Active+ Member
Joined
May 18, 2017
Messages
2,769
Reaction score
193
Points
33


Papan tanda cameron highland - big red strawberry.

Serik nampak ada logo wifi free. Nak login, kena mintak password. Dapat masuk password, internet lembap... Hahaha
 

naimw

Active+ Member
Joined
May 18, 2017
Messages
2,769
Reaction score
193
Points
33
Strawberry juice ngan scone tu kat mana? Sape buat? Ca ya nun alif ke melayu islam?

Aku kalau naik CH ni suka stay kat Jasmine Hotel, Brinchang..

Menu wajib minum petang pulak Strawberry Juice + Scone..feveret nih.
 

superb stuff

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
3,864
Reaction score
47
Points
30
Strawberry juice ngan scone tu kat mana? Sape buat? Ca ya nun alif ke melayu islam?
Pekerja kat sini kebanyakan warga asing bro..jus strawberi dah tentu guna buah fresh..ramuan scone ni sama macam buat kek n pastri..yakinlah ianya halal.
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,514
Reaction score
139
Points
33
Share info kat sini, lokasi, bilik berapa orang.. Ada kemudahan tak? Sabun, tuala, akses kedai makan, parkir.
dia apartment tuan, ada 3 bilik tido. semua ada laa tv, katil, dapur, sabun tuala, selimut. lokasi satu bangunan dengan TNB tu. sy tiba dlm jam 8 malam, kedai memang banyak laa dekat area situ. parking tak risau sangat sebab pejabat TNB tu ada jaga. sy pun main petik petik dlm group wasap jee siapa ada homestay kat ch, tetiba ada satu bro ni dia cakap dia ada. sy tiba pintu dah buka kunci dan tak jumpa owner pun masa keluar.
 

scharger101

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,657
Reaction score
126
Points
33
Selalu stay kat green garden hotel brinchang...nk g pasar mlm senang jalan kaki..nk makan malam pn kedai tomyam poknik kat sebelah je haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register