Kalau korang gi cameron highland....

Recommended Brokers


Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,169
Reaction score
1,597
Points
201
Logo lama MDCH tu.



 

kipassiling

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
858
Reaction score
74
Points
20
minggu lepas aku baru naik. bosan la. makan strawberry je la. tapi rasa sama je. masam2 manis. tak ada dpt yg betul2 manis. yg bestnya sejuk. makanan mahal. paling sedap askrim malaysia perisa straberry. hehe
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,514
Reaction score
140
Points
33
awal tahun hari tu aku ada singgah ch dlm perjalanan percutian keliling semenanjung dari kelantan ke perak. menginap di homestay apartment kenalan dlm wasap group, boleh laa satu malam dia charge rm120. klu tak kenal mungkin mahal kot.
 

Astra 7259

Fun Poster
Joined
May 4, 2009
Messages
862
Reaction score
88
Points
25
bagus ni.. aku plan nak ke CH minggu depan. silalah share tempat2 yang menarik ya
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
880
Reaction score
16
Points
15
cameron highland yg best sejukkkkkk.
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,610
Reaction score
71
Points
125
aku pi khamis - sabtu lepas
yang best:
sejukkk
strawberi
ais malaysia strawberi

sekian
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,012
Reaction score
64
Points
70
...baru je balik dari Cameron Highlands..

..duduk di Equiroum Apartment..Tanah Rata.,mmg puah hati..rumah apartment 3 bilik...kita org semua 11 dewasa..and 5 kanak kanak..

..Wajib pergi Abang Strawberry Farm..pekena nasi lemak sambal strawberry pedas..

..kalau pergi pasar malam..jgn lupa beli jagung madu susu...x payah masak..terus makan pun bole....terpercik percik air mcm susu ..mmg best gile..jagung ni susah dapat..kalau ada beli je..
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,387
Reaction score
93
Points
70
duk nova hotel, tp bukan under hotel, owner private, hotel cantik, luas & bawah ada mall kecik, at least ada la port lepak makan minum, sebelah ada game arcade utk budak2, yg azabnya nak panjat ke nova hotel tu, jemmmm yg lain ok puas hati, sejukkk
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,050
Reaction score
2,425
Points
191
kat pasar malam makanan bes dan murah..

jangan lupa beli lamb chop dengan sos aprikot, mmg bes..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register