BTC USD 39,581.3 Gold USD 1,815.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kalau ada masalah laki minat laki

imir

Active Member
Joined
Oct 12, 2009
Messages
1,943
Reaction score
78
Points
30


aku ade topik masalah dlm org sekeliling aku...
dia tk de nafsu ngan pompuan...
pastu aku dah slow talk...tapi masih cam tu gak...
baru-baru ni dia frust ngan bdk laki tinggalkan dia...
macam putus cinta bro...

ada cadangan dari geng2 cg...

isu ni besar gak...
isu umat akhir zaman..
 
Sponsored Post

swingerfx

Banned
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,242
Reaction score
18
Points
25
kasi kawan ko tu jumpe kaunseler...baca kan ayat2 kisah kaum nabi lut
 

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
sape nye prob? :-?

CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours >
kalau ada masalah laki minat laki

xsangka kemba aku ~X(~X(

:eek:
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
aku ader 1 solution terbaek tuk mmbe ko tu..
aku da pnah try kat mmber 3 org..mmg kompom menjadik..
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
adehh...mcm pnye manusia x yah jd org la...adehh...
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
kalau oo kalau.. kena explain ni.. mana lak si kalau.. :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register