BTC USD 62,284.9 Gold USD 1,804.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell kakak2 dan abang2 yg teringin nak kuruskan badan tu boleh cuba produk ni! berkesan!

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
rahsia aku kurangkan saiz badan aku dalam masa 1-2 bulan ni!!

dah macam2 produk aku guna sebelum ni antaranya kopi, jus, protein, fiber, krim2, dan banyak lagi la...
dan dah beribu-ribu jugak duit aku habis...
kalau ok pon menunjukkan perubahan yang sedikit sahaja sedangkan dah berkotak2 aku makan...
ingatkan beli 3-4 kotak sekaligus(RM ratus2 tu) dapat lah at least turunkan saiz badan dengan agak ketara...
tapi sayang, aku je yg perasan nmpk kurus, org sekeliling tak nampak pon...
ada yang kata aku nampak makin gemuk lagi adalah...tertekan je...
duit dah banyak habis ni, dah berkotak2 makan tapi result hampeh!!!
dah lah aku ni penganggur berjaya, duit bukan senang nak dapat...
tapi senang2 je habis dekat produk yg menyakitkan hati...
maybe produk diorang semua tak sesuai dgn aku kot...ntahlah...

ok lah itu cuma luahan perasaan kemarahan dan rasa penyesalan aku menghabiskan duit ribu2 terhadap produk2 menghampakan yg aku guna sebelum ni...:mad::((~X(
tiada unsur2 promosi pon cerita di atas...:p hehe :D

ok sambung kat bawah plak #:-S :D

setelah lama aku tensen2 kepala otak camne nak kuruskan badan...
yelah badan aku xdelah gemuk sgt smpai mcm obesiti, berat lebih kurang 80kg dengan saiz seluar aku lebih kurang 34-35...
tapi masalahnya aku nampak tak hensem dan tak segak bila gemuk, muka aku nmpak kembang bonjol2...
padahal aku seorang yang agak kacak jugak...
betullah geng sebab aku pernah kurus suatu masa dahulu, dan bila tgk balik gambar2 lama memang ternyata kacak dan segak aku time tu...hahaha :eek: :p
pakaian pon jadi masalah, kena pilih pakaian yg betul2 ok yg boleh buat aku nampak kurus baru bleh pi kuar jalan2...
susah kan...

keyakinan aku juga banyak terjejas, yelah kita rasa penampilan diri macam tak best je kan sebab kita gemuk...
aku rasa diri aku serba gemuk...hahahaha :)) memang keyakinan terhadap diri sendiri aku sangat rendah...

hadoihhhh panjang plak cerita aku ni, menggelabah betullah...#:-S

ok lah terus ke titik fokus, ditakdirkan setelah beberapa percubaan dan banyak yg kecundang, aku diketemukan dengan...
MEIZITANG!!!!
dipendekkan cerita, inilah dia produk yg telah banyak berjasa membantu aku menurunkan berat badan...:):D
semenjak aku guna produk ni dalam 1 hingga 2 bulan ni, banyak respon positif yang aku terima dari org sekeliling aku...
kalau aku tgk dekat cermin muka dan badan aku nmpak kurus, ternyata aku bukan berkhayal atau syok sendiri atau perasan konon2 aku dah kurus...
sebab apa yg aku nampak tu macam tu jugaklah org lain nampak...
diorang kata aku nampak makin slim, makin kacak, segak...
awek2 pon dah mula terpandang2 dekat aku jugaklah...cuma aku je masih segan nak pergi usha diorang...hahahaha :eek::))
tapi overall, keyakinan diri aku mmg semakin meningkat (ini yg sangat penting bg aku sebenarnya)...
aku rasa sangat berkeyakinan tinggi, kalau berjalan tu rasa macam pahlawan pon ada...hakhak#:-S
sebelum ni berat aku 80kg, tapi skang dah turun 75kg...
tapi apa yang penting adalah size kita semakin berkurang bukannya angka pada penimbang...
kalau korang bercampur dgn budak2 gym, memang ini lah falsafah diorang...
dulu aku main gym gak, tapi skang tak lagi...sebab x larat, penat beb...badan berat...
lepas ni baru nak start balik dengan berbekalkan meizitang ni sebagai penggalak untuk bakar lemak aku...

aku yakin kat luar sana ramai yang jual meizitang ni kan, mungkin aku ni penjual tah keberapa kan, tapi xpe, rezeki ada di mana2...
tujuan aku pon nak share dekat korang yang dah semak kepala, tertekan sebab badan tak jugak slim2 tu dengan produk yg berkesan yg aku guna...
aku harap ianya dapat membantu korang...disamping tu kalau korang beli dekat aku dapat jugaklah aku yg menganggur ni untuk bayar loan pelajaran MARA aku yg dah lama tertunggak...~X(
hahaha...

CARA AKU GUNA MEIZITANG
masa mula2 beli dulu kalau ikutkan seller tu suggest 1 pack untuk stok sebulan...
satu biji sekali makan...
tapi time tu aku beli 2 pack sekaligus sebab aku mmg nekad nak kurus...
nak kasi nmpak tahap pengurusan yang ketara punya pasal, aku beli 2 pack, satu hari aku makan 2biji...
*sebijik(waktu pagi sebelum sarapan lepas bangun tidur)...
*sebijik(waktu malam selepas maghrib sebelum makan malam)...


kenapa aku ambil sebelum makan?
aku cuma ikut konsep yang diamalkan rasulullah s.a.w yang makan buah terlebih dahulu sebelum menjamah makanan kerana buah yg dimakan sewaktu perut kosong akan memudahkan proses mendetoksifikasi sistem kita, dan bagi kita byk energi untuk menurunkan berat badan dan kegiatan harian...
jadi aku cuma ikut konsep ni, memanglah meizitang bukan berasaskan buah-buahan tapi berasaskan herba...
tapi herba2 tu juga gunanya untuk detox badan kita dan bakar lemak2 yg ada...
hasilnya kadang2 lepas korang makan nasik, korang akan rasa perut macam nak flushkan balik apa yg korang telan tu...
tapi xdelah smpai korang mencirit-birit macam minum teh org kampung tu...hehehe
sekali je korang pi jamban, lepas tu mungkin waktu malam lepas makan pulak, kadang2 waktu pagi lepas bgun tido pon akan membuang jugak...
tapi membuang yg bagi kelegaan, takda cirit-birit smpai perut senak pastu kejap2 nak pi tandas...
takda, meizitang tak bagi kesan cirit-birit camtu pada aku...tp xtaulah korang camne...hehehe

ni product description(aku copy je ni, sory aku x translate)

Product Description
Meizitang Botanical weight loss soft capsules, 100% Natural weight loss

Herbal diet pill - Meizitang zisu slimming softgel, lose weight fast and safe, private labeling Available.

Meizitang zisu diet pill is made from selected natural slimming botanical formula for beauty-making and the active extracts from jobstears and Lotus Leaf. It is produced in SFDA approved GMP factory. The diet pill can reduce the compound and absorption of fat, dilute and burn the fat effectively, accelerate metabolism and delay skin caducity by antioxidant. It is nutritional and safe for you to take this diet pill. There is no diarrhea and rebounding. You will get unexpected good result.

Ingredients: XianXian Cao, Jobstears, Artemisia Dracunculus, Psyllium Husk, Bamboo Shoot, Lotus Leaf

Mechanism of Action:
1. Boosting fat metabolism and blocking the non-fat material converting into fat.
2. Pure herbal essence, promoting satiety and controlling the fat intake effectively
3. Smoothing the intestines to relax the bowels and cleaning the intestines system
4. Focus on waist belly and the position where fat easily accumulated characteristic

Extracts of natural plants free of side affects, restraining appetite naturally without dieting. Quick effect from the first day you take the diet pill.

Specifications: 650mg *12pills/piece*3pieces
Usage & Dosage: 1 capsule a day before or after breakfast
Storage: Store in cool, dry and dark conditions.
Suitable age: People above the age of 18 and under 60
Precautions: Not applicable for woman in pregnancy and patients of cardiovascular disease and apoplexy!


ni pulak gambar produk sebenar yang aku makan tu...
bukan gambar cilok dr internet eh, nampak suratkabar 2 hari lepas cerita pasal khir toyo...hehehe


ni pulak camne korang nak bezakan yang tiruan dan yang asli...
biasalah banyak barang tiruan kat luar tu...
tapi produk yg aku jual ni memang yang asli walaupun origin dia dari china...korang x perlu risau akan ketulenan mezitang yg aku jual ok...

korang jugak boleh search dekat youtube keyword(meizitang)...
kat sana ada banyak jugak testimoni dari pengguna2 di luar negara sana...
mainly USA lah sebab produk ni mmg famous kat USA...

http://www.youtube.com/watch?v=FTilbJNYRfM
http://www.youtube.com/watch?v=hzMIaAxyYas&feature=related

http://www.bellejourdiet.com/MEIZITANG-Botanical-Soft-Gel-Slimming-Capsules-p6.html
kat sini pulak ada banyak testimoni dari pengguna2 mainly dari overseas...

HARGA
RM120.00 setiap pack ( 1 pack ada 30biji kapsul + percuma 6 kapsul)...
1 biji sehari...
kalau ikut cara saya, 2 biji sehari sebelum sarapan dan sebelum makan malam (2 pack utk stok sebulan)...
kos penghantaran = percuma!

PM saya jika anda berminat!
PERHATIAN!!! Sila baca ini dahulu sebelum anda beli!

PERHATIAN!!!
sewaktu korang mengamalkan produk ni korang akan mengalami beberapa perkara terhadap tubuh korang:-

*rasa haus! korang kena minum byk air atleast 8 gelas sehari...

*rasa pening! minum jugak air banyak2, air ada oksigen jadi membantu membekal oksigen pada otak kita...kajian saintifik jugak membuktikan air turut membantu bantu bakar lemak...
tapi setakat ni aku xde lak pening

*jangan skip makan!
makan 4-6 kali sehari tetapi dalam jumlah yang sedikit...
pastikan perut kita tidak kosong, jap gi kang pengsan susah org nak papah...sebab tubuh kita dah kepenatan bila lemak dibakar, jadi perlu kembalikan semula tenaga tu dgn makan(kerap, tapi sedikit)...

*membuang! lepas makan kadang2 korang akan rasa sakit perut, lepas bgun tidor pon sama gak...
tapi takde lah cirit-birit, relax je buang air, lega lagi adalah...
takkan ganggu korang punya aktiviti harian punya...

*rasa kurus! rasa yakin! rasa hensem/cantik! hehehe ini kalau korang mmg betul2 fokus, insyaALLAH korang akan alaminya..
 
Last edited:
Sponsored Post

andaraya

Banned
Joined
Dec 9, 2010
Messages
2,033
Reaction score
11
Points
25
bahaya tak benda ni.... manalah tau kalau tak lulus kementerian kesihatan.... kalau dah banyak testimoni nanti inform la ye. kalau elok leh guna.
 

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
bahaya tak benda ni.... manalah tau kalau tak lulus kementerian kesihatan.... kalau dah banyak testimoni nanti inform la ye. kalau elok leh guna.

alhamdulillah, setakat ni aku pakai ok jer...
insyaALLAH mudah-mudahan produk ni akan terus memberi kesan yg positif...

mengikut kepada supplier aku, diorang memang nak apply KKM, cuma masalahnya kos yg terlalu mahal...
so diorang hold dulu...
tapi kalau ragu2, anda boleh search dekat google dan tengok sama ada kalau ada review tidak enak pasal meizitang...
and kalau dari segi status halal pula, di indonesia ianya telah disahkan halal...

kalau testimoni pula, memang susah nak jumpa testimoni dr org malaysia sendiri pasal produk ni masih baru disini...
namun telah lama popular di USA dan eropah, jadi testimoni diorang pon boleh pakai jugaklah...hehehe

guna meizitang ni satu je, dia mudah sebab pil...
tak perlu bancuh2 dalam air, tak perlu blend2 dgn air soya ke...
kalau nak makan sorok2 pon senang, jadi tak ada org perasan...
manalah tahu, kadang2 kita segan kalau org tahu kita pakai produk pelansingan...hehe

kalau berminat just PM saya k...

p/s:cerita aku tu pon sebenarnya testimoni ikhlas aku jugak...tiada unsur2 penipuan atau tokok tambah...jujur dan ikhlas dr aku...
 
Last edited:

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
I’ve lost 30lbs and almost everyone uses them where I live. I don’t have any problems sleeping. But I do exercise, so maybe that’s why. I’m quite happy taking these pills.
Taria Pearman

I lost 5 pounds the first week that I took these. They did make my heart race but did not seem to affect my sleep that much.
J. Roberts

At first I thought this was like all other diet scams but after ordering and taking for 1 week I’ve lost 8 pounds….. Great !!!!!!!!!!!!!
Perez

i lost 32 lbs in 2 months and i love the pills nothing has ever done what botanical slimming did for me. I thank ya so much for that.
Gissela

I found out about this product from one of my coworkers. She claimed that she lost 20 pounds in roughly 2 months. So, I decided to give them a try. Besides, I have taken everything under the sun. Believe it or not, the pills actually work. Oh, yea! I have been taking these pills for 4 weeks and I’m down 12 lbs.
Louisianamojo

First of all, this item came extremely fast! I like this product much better. I can actually feel this working. My body temp went up, and I really didn’t feel like eating all that much. I actually had to force myself to eat because I knew that I had to. I didn’t give this a 5 star rating because I today is only my 2nd day taking it. I will come back and edit if/when I see a decrease in my weight. I also workout while dieting, so hopefully my weight loss will be quicker! I also got the dry mouth, but I’m used to drinking a lot of water, so I only have to increase it alittle more. Also, my energy has increased too!
Robin


antara testimoni-testimoni yang wujud...tapi ni sume mat salleh lah...hehe
malaysia belom ada lagi...sapa2 yg dah pernah try meizitang tu meh sini bagi testimoni anda...
 

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
sapa2 yang nak beli cepat tu boleh tinggalkan contact number anda di PM saya ya...
nnti saya akan hubungi anda...
terima kasih
 

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
cr diet camne plak.
ok kalau ikut cara saya selama 1-2 bulan ni saya just kurangkan jumlah makanan yang saya ambil setiap kali saya makan...
apa yg penting elak makan benda2 yang berlemak, berkarbohidrat dan berminyak...
banyakkan ambil makanan protein tinggi mcm putih telur, tauhu, dada ayam, ikan dan lain2...
nak makan apa pon sebenarnya tak pe...yg penting kena jaga jumlah kalori dan lemak yg kita ambil tu...
makanan berkabohidrat tinggi mcm nasi, roti putih, kentang pon kita kena kurangkan...
makan pon kena ikut time...jgn skip especially sarapan...
waktu sarapan tu janganlah pulak kita belasah makan roti canai, nasi goreng, mee goreng, bihun goreng...
itu semua kalori tinggi...kalau nak sangat, ambil sikit jer...

ini lah cara diet saya...takdalah strict sgt, cuma konsep saya berpada-pada je tiap kali makan tu...
jgn smpai over-eat...


Menarik ni!!
memang menarik ni kaklong, u've got to try this...
result dia mmg sgt mengagumkan...kalau lah dari dulu lagi saya dah jumpa meizitang ni, tak payahlah saya bazirkan semua duit2 saya tu dgn beli product yg hype je lebih...
lebih baik guna duit tu buat bisnes...hehehe...
jadi jgn tiru macam saya...haha
 

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
bump bump bump!!!
sapo nak kurus, nak hensem/kacak/lawa/anggun/cantik bergaya...hehe...
jangan segan silu PM aku...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register