BTC USD 27,952.4 Gold USD 2,000.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kaka Azraff bakal muncul dengan filem pertama

dhiaperfumes

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,571
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
63
Points
120
IMG_2007.JPG

Penyanyi Kaka Azraff bakal muncul dengan filem sulungnya berjudul "Paradox" yang diarahkan oleh Ramdan Che Hassan yang kini sedang menjalani penggambaran.

Menurut Kaka, 25, dia menerima tawaran untuk membintangi filem "Paradox" kerana sukakan jalan ceritanya.

"Jika penonton filem tempatan mungkin sudah terbiasa dengan genre seperti komedi, seram dan romantik. "Paradox" pula menampilkan genre fiksyen sains.

"Namun bagaimanapun perjalanan ceritanya, biarlah menjadi rahsia dulu. Lagipun, saya perlu menghormati pengarah dan produksi memandangkan penggambaran belum lagi selesai.

"Apapun file mini menjanjikan sesuatu yang baru kepada penonton. Selain jalan cerita, sinematografi dihasilkan juga menarik. Pendek kata, saya kena siapkan dulu penggambara hingga selesai," katanya.

Kaka yang popular dengan lagu "Bawaku Pergi" berkata, dia mula seronok berlakon selepas diberi peluang untuk terbabit dalam pementasan teater "Projek Kahwin".

"Saya seronok sangat berlakon dalam teater "Projek Kahwin" itu biarpun ia percubaan kali pertama saya sebagai pelakon. Sejak itu, saya terfikir apa salahnya cuba nasib dalam lakonan pula.

"Sekiranya selepas penggambaran filem "Paradox" selesai dan saya mendapat pula tawaran berlakon drama atau telefilem, saya akan cuba. Asalkan wataknya sesuai, saya pasti takkan menolak dan sedia mempertimbangkan."

http://www.cari.gold/2014/10/kaka-azraff-bakal-muncul-dengan-filem.html
 
Top
Log in Register