To Sell Kain kurung batik | kain Kebaya | kain Kurung dari indonesia

CG Sponsors




minmin

Freshie
Joined
Jan 31, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3




Harga Asal RM 350 ~ RM450 (2 Meter)
tapi saya jual hanya RM 250~300 (boleh Runding lagi)

dulu jual kain ini untuk ahli keluarga tentera...

tapi sekarang dah tak buat lagi dah..

ini stok terakhir tinggal lagi 38 pcs sahaja.

harga boleh runding...

jenis2 material:-
Jasquart Peach Semi Sutra
chiphone
BSY
BSY foil
Obedo

untuk tempahan sila call : 012-2626 815(amin) Pembeli Serius sahaja!!~
Urgent !! nak bagi habis cepat...
Area Kuala Lumpur & Selangor di Utama kan...
 
Sponsored Post

minmin

Freshie
Joined
Jan 31, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
boleh kasi diskaun lagi...
takde masalah..
kain ni mmg saya bawak terus dari indonesia...
 

nurkamar

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
458
Reaction score
3
Points
15
salam..

susun la elok2 pastu letak nama @ no utk setiap corak...

**agak berkenan
 

minmin

Freshie
Joined
Jan 31, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
ermm

haha..sorry saya orang baru lagi kat site nie..
so tak braper pandai sangat..
anyway, sape2 yg interested..
col je k... 24-7hours ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register