To Sell Kaedah 10 minit

CG Sponsors




umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
salam semua..

teknik pending order pd awl pagi boleh mendptkan plg kurang 20 pips sehari.satu teknik yg hanya memerlukan 10 minit utk masuk treading.boleh try di forex10minit.com:)cgrock
 
Sponsored Post

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
pun salah parking jgak... aku pun xtau mane tempat parking yg betull...
 

umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
lebih kurang la,semua pakat citer psal kaedah sini.nk cr yg betul2 ssh laa
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
nie baru betul parking kut.. mod dah alihkan kut..
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
TT bolehlah ajar kat sini teknik 10 minit tu . sebab yg aku tengok dalam website TT tu , offer join kelas .

boleh ke TT ajar kat sini
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
TT bolehlah ajar kat sini teknik 10 minit tu . sebab yg aku tengok dalam website TT tu , offer join kelas .

boleh ke TT ajar kat sini
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
TT bolehlah ajar kat sini teknik 10 minit tu . sebab yg aku tengok dalam website TT tu , offer join kelas .

boleh ke TT ajar kat sini
aku sgt menyokong pandangan bro nie... amacam TT? ni hajat saudara kita TT... dalam satu mafhum hadis nabi bgtau 'Barangsiapa yg menunaikan hajat saudaranya, maka Allah akan menunaikan hajatnya'

kalau TT bleh kongsi ilmu tu, pastu bleh manfaat kepada org lain, x abis makan tuu... byk saham tuu...:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register