Kad Raya CG + Sampul Duit Raya Sudah Diterima - Thanks CG!

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

rem.billion

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 26, 2007
Messages
4,107
Reaction score
2
Points
25
harap tahun ni cg bg sampul sekali dgn duit raya...huhuhuhu
 

keretalama

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120
Salam..

Aku baru jer terima kad raya dan sampul duit raya dpd CG, thanks Mr Dann and CG admin.. So sesape yg belum jadi CG supporter tu jgn jeles plak yer.. :">:p:D


salam , macam mana cara nak dapat sampul duit raya tu? Tadi pegi shopping cuma dapat dalam 22 sampul je..x cukup rasanya.Siapa boleh bantu.Best gak dapat CG punya sampul :)
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,001
Reaction score
8,751
Points
2,226
salam , macam mana cara nak dapat sampul duit raya tu? Tadi pegi shopping cuma dapat dalam 22 sampul je..x cukup rasanya.Siapa boleh bantu.Best gak dapat CG punya sampul :)
ni nk kena tanya mgmt CG la
kot2 thn ni depa nk bg sampul raya lg :)paid
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,263
Reaction score
135
Points
138
takde ape2 lg info pasal raya tahun ni..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register