Kad Raya CG + Sampul Duit Raya Sudah Diterima - Thanks CG!

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
tokera kasik aku ari tu..:D :D ngan stiker kete...tengkiu2
 
Sponsored Post

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
aku kasi ngan sesapa yg mintak. ko nak, tunggu announcement

dari CG management derang nak kasi sampul ngan kad nih. sampai

kat aku, aku share ngan ko gak.
luv u..muah2!!:eek::p
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
dulu ada .. ntah kemana gi ... :eek:
mintak buatkan stiker utk motor sekali..kesian org2 macam ako yg ade BMW EX5 je ni....nak beli EVOLUSI KL DRIP tak mampu laie...:eek::p:">
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,110
Reaction score
71
Points
1,020
tokera kasik aku ari tu..:D :D ngan stiker kete...tengkiu2
aku lambat sikit join CG masa tu .. kalau tak dapat gak stiker tu ...

lambat sikit je :((
 

nvmname

Legendary Member
Joined
May 9, 2010
Messages
10,533
Reaction score
71
Points
120
aku lambat sikit join CG masa tu .. kalau tak dapat gak stiker tu ...

lambat sikit je :((
jangan risau. mungkin tahun ni ADMIN kasi stiker lagi besar than tahun lepas. sape tahu kan??..:)):))
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,138
Reaction score
8,752
Points
2,226
aku pun tak harap sangat .. kalau dapat best gak :))

kalau dapat mmg best la
bukan setakat kad ngan sampul raya je dpt
stiker keta pon dpt skali :)paid
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,857
Reaction score
59
Points
120
mana kad aku nih ...... blom dapat lagi
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register