Kad Kredit Terbaik

CG Sponsors




endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
Salam...kepada otai cc sekelian...aku nak tanye ler...overall...cc mane yang paling best?n mesra??ade orang kata BSN...Bank Islam....let say, motif aku untuk apply kredit kad ni just untum EMEGENCY...bukan nak ape sangat pun...mane tau kalau sakit ke...cash tak ade ke...at least boleh gune cc dengan berhemah...:)

1. ade tak cc yang tak bayar ape2 selagi tak gune cc tue?

2. n kalau ade cc yang kalau gune untuk cash advance....paling murah charge rm12 kan untuk 1k????

3. paling murah interest per annum 12% dari bsn???

jadi sesapa yang leh info tue...info ler...aku nie nubis bab2 cc nie....:D



Kalau salah section...tolong movekan thread ni ke tempat sepatutnya...:)
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,180
Reaction score
817
Points
176
ambik jer debit kad...dulu tok pun bagi reason cam kat atas... last2 ada 7 cc sekrang ni sibuk dok membayau.... :))
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
ambik jer debit kad...dulu tok pun bagi reason cam kat atas... last2 ada 7 cc sekrang ni sibuk dok membayau.... :))
kekeke...ni dah determine ni tokputih...memang untuk emegency use....n kalau boleh nak 1 jer cc...tak nak banyak2...nanti penin nak membayau...:D...debit kad nak kene ade cash kat tangan...
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,650
Reaction score
84
Points
125
kalau nk ambik cash murah pakai bank islam
1k dia charge rm12 jer
kalau bayor dlm tempoh 20hari takder interest

kalau nk buat easy payment plan bli barang ambik rhb atau eon
leh buat pembayaran sampai 5 tahun
sempoi dok ada
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
kalau nk ambik cash murah pakai bank islam
1k dia charge rm12 jer
kalau bayor dlm tempoh 20hari takder interest

kalau nk buat easy payment plan bli barang ambik rhb atau eon
leh buat pembayaran sampai 5 tahun
sempoi dok ada
ok...noted...tq....ade lagik...
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
kalau nk ambik cash murah pakai bank islam
1k dia charge rm12 jer
kalau bayor dlm tempoh 20hari takder interest

kalau nk buat easy payment plan bli barang ambik rhb atau eon
leh buat pembayaran sampai 5 tahun
sempoi dok ada
kad kredit bank Islam..kad Yahudi anda :eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register