BTC USD 38,597.3 Gold USD 1,798.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kad Hadiah Roblox Kini Tiba Di 7-Eleven Seluruh Malaysia

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Nov 23, 2012
Messages
29,951
Reaction score
4,085
Points
236
7-Eleven Malaysia mengumumkan kad hadiah (gift cards) permainan atas talian Roblox kini boleh didapati di kedai 7-Eleven di seluruh negara.
Peminat Roblox Malaysia kini boleh dapatkan kad hadiah tambah nilai RM50 dan RM125. Dengan tambah nilai ini, pemain boleh melanggan Roblox Premium atau membeli Robux, mata wang virtual dalam permainan tersebut.

Roblox merupakan platform permainan atas talian yang membawa pemain global mencipta dan bermain pelbagai permainan secara komuniti.

Dengan populariti permainan ini yang semakin meluas, Pengurus Besar Pemasaran 7-Eleven Malaysia, Ronan Lee berkata pengenalan produk ini adalah untuk memenuhi keperluan semua pengguna terutama generasi milenial.

Kunjungi kedai 7-Eleven berdekatan untuk dapatkan pelbagai lagi kad hadiah menarik selain Roblox seperti Netflix, PlayStation®Plus, dan Google Play.

1624022357170.png
 
Sponsored Post

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,182
Reaction score
245
Points
83
Aku selalu beli utk anak aku robux (currency roblox). Rupanya kat carousell ada org jual robux ni lg murah
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,440
Reaction score
1,332
Points
231
Aku selalu beli utk anak aku robux (currency roblox). Rupanya kat carousell ada org jual robux ni lg murah
dulu aku beli kat shopee je... selalu kena scam je anak aku bila main roblox ni aku dah tak beli dah.
 

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,182
Reaction score
245
Points
83
dulu aku beli kat shopee je... selalu kena scam je anak aku bila main roblox ni aku dah tak beli dah.
Shopee pun ada jual eh.
Anak aku pun slalu kena scam. Cuma yg bagusnya skang ni anak2 aku lebih berhati2. Dulu main percaya je semua
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register