KAd BonusLink.....Saper Leh Explain Pasai Ni

CG Sponsors




NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Aku dah join benda ni sejak 2004....tp xpenah redeem....dan point aku menyusut...sebb xredeem..camne boleh potong2 plak ni...aku still xfaham...


penat aku kumpul point...dah 5 tahun..tp point aku ada 400 jer...sume kena potong...:(:)((
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Point tu hilang kalau tak redeem setahun...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku dah join benda ni sejak 2004....tp xpenah redeem....dan point aku menyusut...sebb xredeem..camne boleh potong2 plak ni...aku still xfaham...


penat aku kumpul point...dah 5 tahun..tp point aku ada 400 jer...sume kena potong...:(:)((
Lor... ko tak pernah dapat statement ker?
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
samer macam kredit card juga.. ade expired die nyer bonus point:))
klu maxis pon ade gak kn bonus point nyer.. ade expired gak..huhu
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Point tu hilang kalau tak redeem setahun...
kalu dlm setahun kena redeem....camne aku nak dpt tv lcd camni..:(:)(:)((
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Lor... ko tak pernah dapat statement ker?
dia anta rumah ker..........xpenah dpt plak...mayb sebb aku dah pindah umah kot..alamat lama
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,845
Reaction score
88
Points
125
kalu dlm setahun kena redeem....camne aku nak dpt tv lcd camni..:(:)(:)((
ko kena beli keta sebijik...bayar cash...pastuh swipe bonuslink card...br dpt tv lcd....

p/s-tv lcd tuh daya tarikan supaya lebih berbelanja jer huhuuhuh
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
dia anta rumah ker..........xpenah dpt plak...mayb sebb aku dah pindah umah kot..alamat lama
Updatelah... online pun boleh..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
ko kena beli keta sebijik...bayar cash...pastuh swipe bonuslink card...br dpt tv lcd....

p/s-tv lcd tuh daya tarikan supaya lebih berbelanja jer huhuuhuh
Tau takpe.....:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register