BTC USD 54,497.4 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

K.Perlis

PELIKAN

Super Active Member
Messages
7,026
Joined
Dec 21, 2009
Messages
7,026
Reaction score
40
Points
70
kalau p Langkawi..coti...kat kuala perlis anda di datangi individu/runner (salah sorang nama Lan) jangan percaya kalau sewa kereta kat Langkawi...penipu....makan duit free aje dia ni..
walhal klu tak sewa amik kat dia..ada lagi kereta kat pulau..
nak sewa masa sampai kat Langkawi bru decide...bila dah tengok kereta bru sewa...ini cakap kereta ok..pastu K.O...En Lan...aku tak halal duit aku kat hang..penipu...
 
Sponsored Post

easynet

Active Member
Messages
1,217
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,217
Reaction score
5
Points
25
kalau p Langkawi..coti...kat kuala perlis anda di datangi individu/runner (salah sorang nama Lan) jangan percaya kalau sewa kereta kat Langkawi...penipu....makan duit free aje dia ni..
walhal klu tak sewa amik kat dia..ada lagi kereta kat pulau..
nak sewa masa sampai kat Langkawi bru decide...bila dah tengok kereta bru sewa...ini cakap kereta ok..pastu K.O...En Lan...aku tak halal duit aku kat hang..penipu...

awat xbuat report @ pi belasah dia cukup2
 

vedder9

Legendary Member
Messages
15,350
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Sampai Langkawi baru cari keter....kat jeti langkawi pon ramai gile dtg untuk tanya pasal keter sewa....tension kita dibuatnya kekadang
 

azirol

Banned
Messages
6
Joined
Apr 19, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Biasa la kalau pergi Langkawi pada musim cuti. Saya pun pernah terjadi perkara begini.Tapi saya faham kereta pada masa tu memang payah nak dapat yang baik.Kenapa awak tak pulangkan balik voucer yang agen awak kasi tu.Kalau awak pulangkan balik voucer tu dia akan pulangkan balik wang deposit awak.
 

sidiq90

Fun Poster
Messages
753
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
org cm gini pn ade gak ke..****sh..cmner la bisnes nk maju kl asik menipu,

saba ek TT
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register